Václav Kovalčík: Věra Jourová, hnutí ANO a demokratický blok = likvidace naší země

15.10.2019 9:00

Nesouhlasím se jmenováním Věry Jourové do Evropské komise, zároveň nesouhlasím s Andrejem Babišem, který ji opěvuje a chválí. Hnutí ANO a demokratický blok na mě působí jako parta nejhorších zrádců naší země, kde boj proti dezinformacím je vlastně v překladu cenzura, vedení seznamů a pronásledování nepohodlných lidí.

Václav Kovalčík: Věra Jourová, hnutí ANO a demokratický blok = likvidace naší země
Foto: Daniela Černá
Popisek: Věra Jourová

Hnutí ANO a demokratický blok působí vlastizrádně vůči našim hodnotám. Jak mohou být všechny veřejné průzkumy a výsledky voleb slepé, prohnilé a zaprodané?

Evropská unie a náš národ se vyvíjejí špatným směrem. Bohatne se na špatných místech (viz oligarchové), aby to statisticky vypadalo na první pohled krásně, neboť papír unese i zkreslené informace a lži!

Nesouhlasím s otevřením evropských hranic, protože si migranti dělají, co chtějí - vraždí, znásilňují, kradou, zneužívají sociální systémy evropských zemí.

Dle mého názoru je tvrdý Brexit úplně v pořádku - je to z důvodu prohnilosti Evropské unie a Západu, kde kvete prostituce a obchodování s lidmi.

Evropská unie, dále hnutí ANO, Věra Jourová, demokratický blok naši zemi srážejí opravdu k zemi - na úplné dno pod nadvládu nacistického Bruselu, Německa a Západu.

Blíží se však hospodářská krize, o tom opatrně zpívají jak vrabci média a noviny v souvislosti s poklesem naší ekonomiky, která bohužel jede na dluh i v době prosperity.

Za to může Andrej Babiš, Evropská unie a demokratický blok - to vše velebí, obdivuje, vyznamenává a oceňuje pochybné osobnosti, kdežto obyčejní občané utřou tradičně nos!

Václav Kovalčík, Zlín

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …