Václav Kovalčík: Zvěrstva po roce 1989 ve státě i společnosti

29.02.2020 21:00

Nejraději by se vzájemně okrádali, podváděli, vraždili, pomlouvali. Řeč je o všech profesích a vývojových stádiích člověka, jenž ničí nejen sebe, ale i přírodu planety Země. Již třicet let nám vládne kapitalismus, a ten v lidech vyvolává závist a nenávist. I takoví ekologové by se vzájemně sežrali, i takoví handicapovaní též.

Václav Kovalčík: Zvěrstva po roce 1989 ve státě i společnosti
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: psací stroj

Jen hrstka vyvolených, která může za všechno světové zlo, bohatne z lidských neštěstí! A proto nechci, aby moje vlast byla členem Evropské unie a NATO. Nechci, aby  naše země lezla USA do zadnice.

Muži a ženy spolu randívají, zároveň tiše mizejí, sázejí tedy na první dojem.  To tady chcete nepřizpůsobivé migranty? Máme tedy dost nepřizpůsobivých v naší republice! A proto nesouhlasím s demokratickým blokem, jenž rovněž lije olej do ohně svou zaprodanou a prohnilou politikou. Právě demokratický blok může za chudobu a zbídačení našeho národa - viz zločinné privatizace a likvidace státního majetku!

Na církevní restituce mám svůj názor. Ty se musejí ihned zastavit a přezkoumat, aby nedocházelo ke křivdám vůči občanům našeho státu. Jenže Ústavní soud dává zapravdu právě pochybným restitucím, je tedy proti většině občanů naší země!

Ještě bych se chtěl, Vážení občané, zeptat - proč máme mnoho lidí bez domova a desetinu občanů České republiky v nenávratných exekucích, k tomu dětské dlužníky? Něco je špatně, nemyslíte? Zeptal bych se také současné vlády a demokratického bloku.

Proč jsou malé starobní a invalidní důchody, proč jsou nedostupné průkazy ZTP pro handicapované? Proč nejsou výrazné slevy na dopravu poskytovány též zdravotně handicapovaným, kteří zrůdným systémem nedosáhnou na již zmíněné ZTP?

Proč sedí v Parlamentu demokratický blok, jenž hromadně odnímal invalidní důchody a sociální příspěvky právě handicapovaným? Málo si, Vážení občané, pamatujete? Proč není MHD ve městech zdarma již ve 21. století? Proč se zdražují nájmy, nemovitosti, zboží a služby? To všechno zavinil demokratický blok, a Milion chvilek pro demokracii tomu přikyvuje.

Proč se zdražují poplatky za odpad, když občané většinu odpadu třídí? Proč dodnes fungují parazitní neziskové organizace v našem státě? Proč chráněné dílny vykořisťují své zaměstnance?

Proč se zaměstnanci vzájemně požírají v běžných i chráněných profesích? Proč se lidé šikanují navzájem. To už není prostředí konkurence, ale mafiánský režim! Jak má náš stát spokojeně růst a vzkvétat, když v něm dodnes panují taková zvěrstva po roce 1989?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…