Václav Souček: Klony odklánění

28.03.2012 15:13

Exministr Martin Kocourek se na své poslední chvatné tiskovce viditelně potil ve snaze odklonit pozornost od odklánění financí.

Václav Souček: Klony odklánění
Foto: Repro ČT
Popisek: Exministr Martin Kocourek na tiskové konferenci

Zvýšené, horečnaté pocení se už týden lavinovitě šíří. Pražská organizace přesvědčivě ujišťuje, že už dva roky se nic podobného stát nemůže a že magistrát je řízen z magistrátu. Pozornost veřejnosti je nezbytné odklonit od miliard nasměrovaných do lůna církví, pod povrch dálnic a do vysokého školství k neporovnatelným prkotinám typu VZP či Navatyp a najít vhodnou černou ovci, přičemž už to nemůže být subalterní referent. K tomu se přichomýtne kuriózní dopravní nehoda. Příčinou toho všeho zla jsou - podle mínění hlavy pomazané - letité, rafinovaně dávkované odposlechy, buď unikající, nebo prodávané bůhvíkým bůhvíkomu za bůhvíco. Neboli: ne co se stalo, ale jak to, že se na to vůbec nechá přijít. Zdá se, že je třeba co nejdříve nalézt sofistikovanější způsoby odklánění problémů.

Vyšlo na rozhlas.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rozhlas.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vladimír Ustyanovič: Who is who neboli Kdo je kdo

8:22 Vladimír Ustyanovič: Who is who neboli Kdo je kdo

Paní Černochová se zase "vyznamenala". Spolu s premiérem Fialou a také s bakalářem Lipavským, kdy si…