Vlastimil Křižák: Ženské obřízky, nucené sňatky, rituální znásilňování nevěřících žen...

02.12.2015 8:49

Co je to Islámský stát? Údajně je produktem maniakálních fanatiků, kteří zlovolně a svévolně znásilnili toto náboženství míru a vykládají ho vlastním zvráceným způsobem.

Vlastimil Křižák: Ženské obřízky, nucené sňatky, rituální znásilňování nevěřících žen...
Foto: wikipedia
Popisek: Vlajka Islámského státu

Zvláštně mentálně postiženým lidem, kteří tuto verzi přijímají jako pravdu uniká, že identické verze Islámu se všemi jeho zrůdnostmi a bestialitami již dlouhá staletí fungují v arabsko-islámských zemích což jednoznačně vypovídá o tom, že Islámský stát pouze znovu aplikuje barbarskou praxi, na které vyrostly a zakořenily se zmíněné Islámské režimy.

Tvrzení, že činy řezníků islámského státu nemají oporu v Islámu, proto může brát vážně jen blázen nebo až zvráceně pokrytecký zbabělec, jemuž jde pouze a výhradně o zachování osobního pohodlí a bezpečí. Ve jménu zachování těchto hodnot takový jedinec odmítá přijmout krutě trýznivou pravdu o tom, že je nutno se zlu začít bránit a v boji s ním riskovat ztrátu svého blahobytného pohodlí. Identickou morální malost projevila Evropa při konfrontaci s nastupujícím Hitlerem ve třicátých letech minulého století. Slabošsky zbaběle se odtáhla od problému s nadějí, že rodící se ďábel ji za její ústupky ušetří, samozřejmě se tak nestalo a popírané zlo udeřilo s o to větší silou.

Obdobným procesem popírání reality zde přítomného zla prochází Evropa i nyní. Je opět konfrontována s tisíciletým zlem, které si cestou násilí a genocid vynutilo status „velkého náboženství“ byť ve skutečnosti je takřka bez nadsázky Ďábelským manifestem osobního úspěchu bezskrupulozního amorálního lháře, vraha a devianta Mohameda, jehož jménem byly svedeny na scestí stamiliony lidí.

Je to ta naše kultivovaná humanistická Evropa v jejímž ušlechtilém, vysoce morálním těle nekontrolovaně metastázují islamistická ghetta se svojí zvrácenou praxí vražd ze cti (tisíce případů ročně, které nedolehnou k očím státních orgánů), ženské obřízky, nucených sňatků, rituálního znásilňování nevěřících žen (desítky tisíc případů ročně především těch ze studu a ponížení nikdy nepřiznaných), otevřené podpory terorismu, otevřené likvidace zákonem garantovaným principem rovnoprávnosti mužů a žen a dalších zločiných praktik, které jdou na vrub lhostejným byrokratským hyenám, ve jménu pohodlí a dobré společenské image předstírajících, že Evropa stále ještě není skrze vliv Islámu v rozkladu a likvidaci.

Islám – konkrétně ten saláfistický Islám, vytvořil své pracovní dobyvatelské alter ego / krycí identitu = Islámský stát, jako nástroj, který pracuje, tak jak káže staletími ověřená tradice po islámsku krvavě, brutálně a bestiálně ale hlavně - a to především, slouží k tomu, že samotný Islám si svým odděleným alteregem vytváří alibistický distanc od všech těch zrůdných ukrutností, které by, nebýt „Islámského státu“, přirozeně připadly přímo na vrub Islámu. Máme tady islámský stát, který zcela očividně funguje jako legalizační černá díra, která do sebe nasává veškeré zlo vtělené do Islámu, a umožňuje tak klamat veřejné mínění lživou iluzí, že Islám nemá se zvěrstvy Islámského státu nic společného.

Člověku se pomalu nechce věřit té všeobecné až idiocijní naivitě, se kterou západ očekává, že s likvidací Islámského státu bude hydra Islámského terorismu zničena a bude konečně klid. Islámský stát je jen jednou z hlav hydry která na sebe váže pozornost ale zdrojové struktury té ďábelské bestie sílí, ignorovány stranou v bezpečí a rostou. Po jedné uťa,té hlavě vyrostou další, nové a než západ pochopí, že pozorováním a odsekáváním hlav – zdržovacích návnad hydru nezničí, tak bude stát tváří v tvář monstru, které ho sežere zevnitř. 

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Dobrý den, pane Okamuro,

je SPD ochotná ke spolupráci, příp. k vytvoření koalice s KSČM pro parlamentní volby v příštím roce? Děkuji.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Vraždit politické odpůrce je tak snadné!

13:04 Petr Hampl: Vraždit politické odpůrce je tak snadné!

Denní glosy Petra Hampla.