Babiš (ANO 2011): Volte osobnosti, nevolte loutky kmotrů

12.10.2012 11:06

Je potřeba začít něco dělat. To byla nakonec také má hlavní motivace, proč jsem se loni na podzim pustil do budování sdružení ANO 2011.

Babiš (ANO 2011): Volte osobnosti, nevolte loutky kmotrů
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Andrej Babiš

Vím, kdo tuto zemi řídí, vím, že jsou to lidé, kteří ve svých profesních životech nic nedokázali, nejsou za nimi žádné úspěchy, v životě neřídili žádné firmy ani odborné týmy.

A tito lidé rozdělují naše daně, tito lidé ovlivňují naše životy nekoncepčními rozhodnutími, tito lidé jsou ovládáni kmotry, kteří si pod politickým krytím užívají naše peníze. Podle toho také hospodářská, společenská i politická situace v naší zemi vypadá.

Politické hnutí ANO 2011 vzniklo v květnu letošního roku, od začátku je ostřelováno médii, která se tváří jako nezávislá, a samozřejmě politickými soupeři, kterým vyhovuje stávající korupční systém, jehož jsme se stali součástí.

Boj parlamentních stran proti naší iniciativě, který se projevuje třeba i zákazem našeho vstupu do České televize, mě každopádně přesvědčil, že to, co děláme, má smysl.

Politici i kmotři ztrácejí půdu pod nohama a dělají chyby, už proto má z mého pohledu snaha hnutí ANO 2011 význam.

Pokud máte podobný názor a cíle jako my, pomozte nám, abychom přechod z korupčního systému ovládanému parlamentními stranami zpět ke státu, který si váží a podporuje své občany, zvládli urychlit.

Začít se dá už nyní v senátních a krajských volbách. Třeba tím, že svůj hlas dáte osobnostem, nikoli loutkám, které jsou ovládány zájmy stranických kmotrů.

Přejeme šťastnou ruku ve volbách, Andrej Babiš, předseda hnutí ANO 2011

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

19:05 Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k geotermálnímu projektu Ringen v Litoměřicích