Bárta (VV): F.X.Doležal řekl, že Skokan je č*rák. Já teď řeknu, kdo je F. X. Doležal!

16.07.2012 20:20

F.X. Doležal řekl, že poslanec Skokan je č*rák. Asi proto, že všem prozradil, jak mu Kalousek vyhrožoval do telefonu a jak se ho ptal, jakou dotaci mu neschválil.

Bárta (VV): F.X.Doležal řekl, že Skokan je č*rák. Já teď řeknu, kdo je F. X. Doležal!
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Vít Bárta

To vše v den, kdy sněmovna jednala o tom, zda je přípustné, aby Kalousek vyhrožoval vyšetřovateli a policejnímu prezidentovi a  Nečas, Kubice i kníže stáli za Kalouskem a hrozili, že bez důkazů by měl policejní prezident skončit.

Ale pro Doležala je Skokan č*rák, protože řekl, co si říkali po telefonu jen on a Kalousek. Doležal je prostě zfetovanej pohodář, který si vůbec neuvědomuje, že se nyní rozhoduje o tom, zda žijeme v demokracii či v Kalouskově oligarchii úplatků armádních zakázek a zastrašování! Skokan je válečník a vážím si jej. Kolik je takových, co jsou ochotni říct veřejně, jaký Kalousek ve skutečnosti je? Pokud s Kalouskem někdo má zkušenost, zejména s jeho vyhrožováním a agresivitou, měl by to říct nahlas, ať společnost vidí, zda má pravdu Lessy, či Kalousek!

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vít Bárta

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…