Bobošíková: Ani korunu na záchranu eurozony!

14.12.2011 19:12

Suverenita – Blok Jany Bobošíkové(SBB) bude ve středu 14. 12. 2011 v 16.00 protestovat před Úřadem vlády ČR proti plánům některých ministrů poslat 90 miliard korun na úhradu dluhů eurozony.

Bobošíková: Ani korunu na záchranu eurozony!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková

„Je naprosto proti zájmům České republiky i proti zdravému rozumu, aby naši občané platili dluhy, které nezpůsobili. To vše v ekonomické situaci, kdy se sama ČR potýká s dluhy, vláda zvyšuje daně a zdražuje sociální a zdravotní služby,“ uvedla předsedkyně SBB Jana Bobošíková.

Suverenita jako odpověď na nehorázný požadavek Bruselu, prosazovaný jeho poskokem Schwarzenbergem, zazpívá před Úřadem vlády českou hymnu a připomene kabinetu, že státním symbolem naší země je lev, nikoliv bruselské hvězdy. Politici by si měli uvědomit, že slíbili věrnost České republice, jejíž občané jim dali důvěru. Nejsou zde pro to, aby prosazovali politické zájmy „dua Merkozy“, ale zájmy naší země.

Suverenita jednoznačně podporuje odmítavé stanovisko prezidenta republiky Václava Klause, který považuje další zadlužování naší země za nebezpečné s tím, že poskytování dalších peněz eurozóně problém jen odsouvá, prodražuje, ale neřeší.

V 18:00 se představitelé Suverenity přesunou na nedaleký Klárov, aby podpořili v obdobném protestu Svobodné. „Jsem ráda, že Suverenita není v protestech proti nesmyslné probruselské politice osamocena,“ uvedla Jana Bobošíková.

Ing. Jana Bobošíková

  • Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Suverenita - blok Jany Bobošíkové

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…