Chaloupka (VV): Trestní oznámení beru jako odvetu zaměřenou proti mé osobě

17.07.2012 18:04

.Prohlášení Otto Chaloupky k zahájení trestního stíhání

Chaloupka (VV): Trestní oznámení beru jako odvetu zaměřenou proti mé osobě
Foto: Věci veřejné
Popisek: Poslanec Věcí veřejných Otto Chaloupka

"V současné době se nebudu blíže vyjadřovat ke skutečnostem uvedeným v usnesení o zahájení trestního stíhání. Proti tomuto usnesení jsem si podal řádně a včas stížnost s tím, že jsem se nedopustil žádného jednání, které by mohlo být kvalifikováno jako trestný čin.

 Osobně mám za to, že trestní oznámení ze strany mého asistenta bylo učiněno z osobních pohnutek spojených s tím, že jsem s ním ukončil svoji spolupráci. Důvodem mého kroku byla nespokojenost s výkonem jeho pracovní činnosti.

 Trestní oznámení beru jako odvetu zaměřenou proti mé osobě a mohu toliko spekulovat na téma, zda tento krok neměl z jeho strany poškodit i politickou stranu Věci veřejné. Jsem přesvědčen, že svojí nevinu prokážu v průběhu trestního řízení. Proto jsem také podal stížnost proti usnesení o zahájení trestního stíhání. Její obsah však v současné době nehodlám sdělovat orgánům činným v trestním řízení prostřednictvím veřejných sdělovacích prostředků.

 

Děkuji vám za pochopení.

 

Otto Chaloupka"

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…