Dryml (ČSSD): Pod vedením ředitele policie Královéhradeckého kraje korupce jen vzkvétá

20.11.2011 18:42

Senátor ČSSD a člen zahraničního branně bezpečnostního výboru Senátu ČR MUDr. Vladimír Dryml žádá veřejně ministra vnitra i policejního prezidenta Petra Lessyho, aby se už konečně dohodli a odvolali ředitele policie Královéhradeckého kraje brigádního generála JUDr. Petra Přibyla.

Dryml (ČSSD): Pod vedením ředitele policie Královéhradeckého kraje korupce jen vzkvétá
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Vladimír Dryml

Policie Královéhradeckého kraje nedokázala pod jeho vedením vyřešit kauzu nákupu nábytku pro kraj, podivná losování při rozdělování peněz EU, machinace v zoně Solnice, nákupy nafty na letišti a další případy korupce v kraji.

Je zde i možné důvodné podezření, že různé korupční aféry kraje i města jsou nedůsledně vyšetřovány s cílem odložit vyšetřování.

Brig. gen. JUDr. Petr Přibyl ani po několika upozorněních nereaguje na kritiku z řad svých podřízených a není schopen zavést nápravná opatření, aby se zamezilo nestandardnímu chování policie Královéhradeckého kraje při vyšetřování některých možných korupčních afér a pochybeních příslušníků Policie ČR v kraji.

MUDr. Vladimír Dryml
senátor

Více:
V Česku to má korupce jednodušší než za komunismu, myslí si Češi

##PROFIL 29##


Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…