Gazdík (TOP 09): Ve stabilitě jsme osamoceni

12.06.2012 13:47

Poslanecký klub TOP 09 a Starostové si dnes nově zvolil své vedení. Volba předsedy a místopředsedů se koná každý rok.

Gazdík (TOP 09): Ve stabilitě jsme osamoceni
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Gazdík

Poslanci TOP 09 a Starostové dnes po roce volili nové vedení klubu. Ve funkci předsedy byl jednomyslně aklamací potvrzen Petr Gazdík.

„Plné podpory našeho klubu si přirozeně velmi vážím,“ říká Petr Gazdík a dodává: „Taková důvěra pro mě není samozřejmostí, a to zejména ve chvíli, kdy ostatní demokratické kluby procházejí citelnými změnami. Na rozdíl od klubu TOP 09 a Starostové, který není zatížen ani jediným korupčním skandálem, nesetrval žádný z těchto klubů v takové podobě, v jaké byl na počátku ustaven. V plné stabilitě jsme, bohužel, osamoceni.“

V roli místopředsedů klubu TOP 09 a Starostové rovněž nedošlo k žádným změnám. Ve funkcích byli potvrzeni Václav Horáček, Jan Husák, Jitka Chalánková a František Laudát. Také tito kandidáti dostali podporu všech členů klubu.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.