Horák (NS-LEV21): Má ODS co na práci?

28.08.2012 19:11

Podle čerstvého průzkumu CVVM se pouhých 6 % občanů ČR domnívá, že je ekonomická situace země v současnosti dobrá. Naopak jako špatnou ji hodnotí 44 % obyvatel a dalších 23 % uvádí, že je velmi špatná. A to ještě lidé nevědí zdaleka všechno….

Horák (NS-LEV21): Má ODS co na práci?
Foto: Archiv
Popisek: NS - LEV 21

 

Ve stejné době přichází ODS s akutním řešením „palčivého“ problému. Vyslyšela nespokojené mrmlání Přemysla Sobotky, kterému, dívaje se olympiádu, vadí přechylování ženských jmen.
 
Co kdyby panu Sobotkovi začalo náhle vadit, že se jezdí vpravo?
 
Ježkovy oči!!! To ODS, která se tématu chytla a vyrábí již novelu zákona o matrikách, nemá co jiného na práci? To jí je opravdu jedno, že ekonomika je v červených číslech, všude bují korupce, kriminalita neklesá a vše, na co se jen podíváme, jde její vinou „do kopru“? To má opravdu čas zabývat se „kravinkami“?
 
Asi ano, „kravinky“ a zbytečnosti mají obvykle jednoduchá řešení. Na to ODS ještě stačí. Pak jí skutečně nezbývá čas na reformy a správu země. Jen žasnu, že tato strana, která by raději měla 24 hodin denně zpytovat svědomí a snažit se napravovat tragický stav země, který sama způsobila, se jejím občanům snad ještě podobnými kousky vysmívá.
 
To se jistě uleví všem těm, kdo nebudou mít za chvíli co do úst, když si budou moci říci, že paní Novák a Hruška jsou na tom ještě hůř než paní Svoboda.
 
Pro ODS a pana Sobotku mám dobré tipy, když už jsou tak rozjetí. Je nejvyšší čas začít pořádně řešit perpetuum mobile, yettiho a lochnesskou příšeru.
 
Karel Horák, kandidát do Senátu ve volebním obvodě Mladá Boleslav
 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…