Houska (ČSSD): Rabas a další přivedou Ústecký kraj k bídě, lidi zničí exekutoři

15.07.2012 9:02

V Ústeckém kraji rozhoduje také celé zastupitelstvo a ne jednotlivec, takže jsem velmi rád, že se něco děje, na rozdíl od pana Horníka, který na vše podává trestní oznámení, čímž zastavuje věci, které se dějí a posunují kraj dopředu. Parta kolem pana Horníka, Rabas, Leo Steiner a jim podobní nedělají nic jiného, než posílají udání na všechny strany. A přitom si sami podávají žádosti na projekty, které mají leckdy podivný charakter. Jejich hlavním úkolem je samozřejmě zlikvidovat levici v Ústeckém kraji. Mají zkrátka strach před ovládnutím kraje ze strany sociální demokracie a KSČM.

Houska (ČSSD): Rabas a další přivedou Ústecký kraj k bídě, lidi zničí exekutoři
Foto: Jaroslav Bukowski
Popisek: Zavražděný člen ústeckého Krajského výkonného výboru ČSSD Roman Houska

Tito lidé, jako jen pan Horník, paní doktorka Dernerová, Rabas, anebo pan Leo Steiner dělají vše proto, aby sem do kraje nepřišla ani koruna, neopravil se ani metr chodníků, jediná školka, aby se tady zhasnulo, a šlo se výt s vlky. Tito lidé nemají program, umějí jen destruovat a bořit a vše kritizovat. Bohužel i dost médií jim jde v tomto na ruku.

Tato situace, co se nyní děje, tady nikdy nebyla, protože dříve bojovaly strany svými programy. Nyní? Nyní se bojuje lživými udáními, vymyšlenými kauzami a sprostými pomluvami. Příkladem je zmíněný Leo Steiner, který vede pidistranu KDU-ČSL, která zde má možná 0,01 procenta preferencí a jeho celá členská základna je asi tak velká, jako naše jedna vesnická buňka. Pan Steiner se rozhodl, že povede kampaň zejména špiněním a očerňováním ČSSD.

Tento člověk se deset let pohybuje v dotačních programech, které vesele čerpá a v momentě, kdy se přiblížily krajské volby a on zjistil, že preference jeho strany jsou téměř nulové, tak se znovu musel spojit s politickými zkrachovalci typu pana Rabase, který má členskou základnu jako partu do mariáše. A následně tito dva pánové účelově založili sdružení Pro kraj, které za sebou nemá ani promile práce ve srovnání se současným  vedením kraje. Chci být konkrétní.  Hejtmanka Vaňhová do průmyslové zóny přivedla pět strategických společností, které dají práci stovkám až tisícovkám lidí!

Takže tito pánové zjistili, že nemají program, který by mohli nabídnout tomuto kraji, který je zmítán kriminalitou a nezaměstnaností, a tudíž se svezli na módní vlně boje proti korupci a jejich jediný program je tedy kriminalizovat vedení ČSSD a jejich čelní představitele.

Díky této destruktivní politice těchto pidistran se v kraji zvýší nezaměstnanost, kriminalita a toto si můžou přičíst pánové Rabas, Horník anebo Steiner na svůj vrub a lidi jim budou moci poděkovat, že přivedli tento kraj k bídě. Tím, že se bude na vše podávat trestní oznámení, Brusel zastaví kompletní proplácení programů na rozvoj kraje a ještě proinvestované prostředky bude chtít zpátky. Nebude se stavět, budovat, firmy budou propouštět a už tak dost nezaměstnaností poškozený kraj na tom bude ještě hůř. Někteří úředníci v Bruselu se podivují, že neznají stát, který by sám sebe udával.

A jediný, kdo těmto pánům bude moci poděkovat, budou exekutoři, kteří z lidí sedřou i poslední ponožku. Bohužel: je mi to líto, ale tito pánové si zkrátka a dobře vzali za rukojmí 830 tisíc obyvatel Ústeckého kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ava

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.