Huml: Užiteční idioti splnili svou roli a budou popraveni?

17.11.2012 16:29

Dohody uzavřené před hlasováním o církevních restitucích po jejich schválení neplatí. Vyplývá z dnešních výroků séfky pidistrany LIDEM. Ne že bych nerozuměl premiérovu vetu na bezpečnostního ředitele bártovy éry, měl to však užitečným idiotům čestně říct před církevními restitucemi.

Huml: Užiteční idioti splnili svou roli a budou popraveni?
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Poslanec Stanislav Huml

Takhle to vypadá na sprostý podvod, kdy se Nečasovi nechce zaplatit. O jménu Vacek mluví vicepremiérka dlouho a veřejně. Z toho je jasně zřejmé, že nominant na ministra dopravy byl znám premiérovi stejně dlouhou dobu. A byl opravdu součástí zákulisních dohod u tunelu tisíciletí. Komická strana protiLIDEM hlasovala podle dohod a nebylo jim to milé. Od veřejnosti za to schytali mnoho nadávek, stačí se podívat na jejich facebook. Dodali potřebné hlasy a stali se nepotřebnými.

Šéfka strany, která míří do zapomnění, při odchodu z Věcí veřejných prohlašovala, že důvodem jejího odchodu nebyl soud s VB, ale věčné handrkování s partnery a nedodržování dohod. A také jí vadily zákulisní dohody, prý bude dělat čistou transparentní politiku. Vzpomínáte jak těžko hledala jiné důvody svého odchodu ze strany, kde měla kandidovat na předsedkyni? Její první tisková konference stojí za připomenutí. Nebyla schopna vyslovit přesvědčivý argument svého tak závažného rozhodnutí, když soud s VB to nebyl. Do poslední chvíle nevěděla kolik poslanců se k ní přidá. Váhal Radim Vysloužil. Nečasovi bylo (kýmpak a za kolik) přislíbeno 10 kusů, ale protože Otto Chaloupka byl za mořem a nekomunikoval, musel Vysloužil počkat jak se Otto rozhodne. Když prohlásil NE, byl vyslán (kým a za kolik) Radim Vysloužil, aby doplnil počet.

V detailu je ukryt ďábel, říkával na klubu Bárta a tak prodávající započetl do oněch 10. kusů i Béma a Doktora, aby to Nečas neměl tak jednoduché. "A dohromady máš ve Sněmovně většinu, ale jen těsnou chlapče, uzda nemůže být příliš dlouhá, časy jsou těžké" mohl prohlásit prodávající. Kdopak byli ti dva obchodníci, kteří tak pěkně obchodovali se domyslete sami. Stejně jako je třeba přemýšlet komu slouží a koho poslouchá Karolína Peake. Nápovědou mohou být úvahy Michala Viewegha v jeho dvou excelentích dílech o české politice.

To víte pane premiére. Vstoupil jste podruhé do stejné řeky. Po dnešním prohlášení Peake, že klidně opustí vládu jste se dostal z deště pod okap. Metody stejné. Ale máte na tom svůj nemalý podíl. Celou dobu Vaší vlády předvádíte DEMO demokracie.

Podvod na voličích jménem Věci Veřejné lze napravit jedině novými volbami. Tak to paní Peake udělejte, odejděte a nevyhrožujte. Zase je za vámi cítit ruka loutkovodiče.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Mgr. Stanislav Huml

  • SOCDEM
  • Zemřel 28. prosince 2021
  • zastupitel obce

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

13:09 Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi Heleny Langšádlové, ministryně pro vědu, výz…