Koskuba: Na Hegerovo ministerstvo budeme vzpomínat jako na nejděsivější vůbec

26.06.2012 8:49

Odpověď na dotaz čtenářky: "Ministerstvo zdravotnictví prý ve středu podepsalo se všemi zdravotními pojišťovnami memorandum o restrukturalizaci lůžkového fondu za účelem jeho optimalizace. Co si o tom myslíte? A co říkáte na názor, že špatnou dostupností nemocnic chce vláda jen odradit od jejich návštěv a tím ušetřit systému?"

Koskuba: Na Hegerovo ministerstvo budeme vzpomínat jako na nejděsivější vůbec
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec ČSSD Jiří Koskuba

Vážená paní (slečno), nikoliv proto, že jsem z opozice. Ale díky poznatkům z praxe Vás mohu ujistit, že již v blízké budoucnosti budeme na Hegerovo ministerstvo vzpomínat sice jako na to nejděsivější vůbec.

I mne to mrzí. Řadu kroků “TOP” týmu nepůjde odstranit po roky. Kéž konečně voliči prohlédnou – stačí se podívat na finance, sociální věci, restituce církvím a zdravotnictví. Dosti drahý účet veřejnosti za oblibu knížepána, ne? Obávám se, že hlavně Pražané mi v tomto nerozumí. Je smutné učit se vlastními chybami.

Přeji hezký den

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Koskuba - profil

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stále žijeme ve světě nerovných práv

18:09 Zaorálek (SOCDEM): Stále žijeme ve světě nerovných práv

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke stávce platformových kurýrů