Ministr Fiala: Poděkování olympionikům za úspěšnou reprezentaci na LOH v Londýně

25.08.2012 14:30

Zástupci ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy se v týdnu setkali s úspěšnými českými reprezentanty z nedávných letních olympijských her v Londýně.

Ministr Fiala: Poděkování olympionikům za úspěšnou reprezentaci na LOH v Londýně
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Petr Fiala, exministr školství

Ministr školství Petr Fiala a náměstek pro sport a mládež Jan Kocourek poděkovali úspěšným olympionikům za skvělou reprezentaci naší země, která budila zaslouženou pozornost svými vynikajícími sportovními výkony. „V Londýně jsem byl přítomen pět dní a za tu dobu nasbírali naši sportovci pět medailí, to mě skutečně potěšilo. Chtěl bych poděkovat Českému olympijskému výboru, všem sportovcům i těm, kteří zajišťovali vaši účast na hrách,“ pogratuloval přítomným sportovcům ministr Fiala.

Setkání se zúčastnili zástupci Českého olympijského výboru v čele s jeho předsedou Milanem Jiráskem a olympionici Miroslava Knapková (zlato ve veslování), David Svoboda (zlato v moderním pětiboji), Jaroslav Kulhavý (zlato v závodu horských kol), Vavřinec Hradílek (stříbro v kanoistice), Ondřej Synek (stříbro ve veslování), Adéla Sýkorová (bronz ve střelbě), Daniel Havel, Lukáš Trefil, Josef Dostál a Jan Štěrba (bronz v kanoistice) a vlajkonoš české výpravy během zahajovacího ceremoniálu badmintonista Petr Koukal.

Na závěr setkání předal ministr Fiala všem přítomným sportovcům pamětní listy.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo školství

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice