Mlčák (SPOZ): Podvod století na občany České republiky

22.04.2012 20:59

Vážení přátelé, kolegové, spoluobčané… Těžko se mi hledají slova jak nazvat to, co se děje v současné době na naší politické scéně.

Mlčák (SPOZ): Podvod století na občany České republiky
Foto: SPOZ
Popisek: Logo Strany práv občanů - Zemanovců

To snad ani nemůže být pravda. To je opravdu silné kafe. Opravdu hledám slova jak vyjádřit, co se děje. Lidé tam nahoře si snad myslí, že jsme opravdu ovce, které jdou za svým pasákem. Nemají v sobě ani špetku soudnosti a charakteru.

Zajímá mě, ke komu směřovala ta silácká gesta pana premiéra a pana Kalouska, když volali po předčasných volbách. Ti lidé se budou držet u koryt, i kdyby, jak říkala moje babička, „čert na koze rajtoval“. Nezbylo ani jedno jediné zrnko důvěry.

Představte si, že jdete koupit do obchodu rohlík a prodavačka Vám podává chléb a troufá si Vám do očí tvrdit, že je to rohlík. Nebo si jdete koupit tolik vysněnou „Oktávku“ a prodávající Vám nutí s úsměvem „Fabku“, že se pletete, že to je vaše vysněná Octávia…

Já se ptám, jak je možné, že lze zvolit určitou stranu a poté vládne naprosto nová strana, která vůbec nebyla v době voleb na světě? Je tohle vůbec možné? Umožňuje tuto šílenost naše ústava? Nebo to je jedna z mezer, kterou naši rádoby spasitelé našli, aby se udrželi u koryt a mohli se lidem dívat spokojeně do očí, se slovy, že odstranili narušitele a sabotéry?

Tohle ne. Tohle opravdu ne… Nevěřím, že lze lidem tak dlouho a beztrestně plivat do obličeje… Ale všichni s tím můžeme něco dělat. Pojďme, bojujme, je třeba zburcovat Blanické rytíře. Protože kdy jindy, když ne teď.

Bc. Tomáš Mlčák, člen MO Orlová SPOZ

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Spoz.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…