Nejedlý (SPOZ): Miloš Zeman míří na Hrad

20.02.2012 8:52

Jsem hrdý na našeho čestného předsedu Miloše Zemana, který oznámil svou prezidentskou kandidaturu.

Nejedlý (SPOZ): Miloš Zeman míří na Hrad
Foto: SPOZ
Popisek: Logo Strany práv občanů - Zemanovců

Je to jediný vrcholný politik, který na prezidenta kandiduje. Víc si ale vážím toho, že jako jeden z mála pochopil, o čem přímá volba je. Že není o tom, aby 20 poslanců nebo 10 senátorů navrhlo svého zástupce. Přímá volba je především a jedině o lidech. Ti mají svými 50.000 podpisy vyslat svého kandidáta do boje o prezidentský post. Proto Miloš Zeman tolik lpěl na oněch podpisech, proto jich chtěl co nejvíc. Váží si lidí a uvědomuje si, že příští prezident bude konečně prezidentem občanů a ne adeptem vzešlým ze zákulisních partajních dohod.

SPOZ se zavázala, že Milošovi Zemanovi příslušný počet podpisů sežene. Po předchozí zkušenosti s peticí za přímou volbu starostů, primátorů, hejtmanů i prezidenta, která byla více než úspěšná, má na to tu nejlepší možnou průpravu. Přineseme našemu čestnému předsedovi potřebný počet podpisů, aby se stal plnohodnotným prezidentským kandidátem.

V této souvislosti mě ale udivuje, že někteří kandidáti hovoří o své nominaci jako o hotové věci. Nevím, zda třeba paní Bobošíková má potenciál na to, aby potřebný počet podpisů sehnala.

Dále mě znepokojuje jedna věc. Miloš Zeman kandiduje za SPOZ, to je veřejně známé. Pokud i pan Fischer zahajuje prezidentskou kampaň, pak je třeba položit si zásadní otázku: Čí jste vlastně kandidát, pane Fischere?

Martin Nejedlý, místopředseda SPOZ

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Spoz.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.