Orgoníková (ČSSD): Ministr Kalousek předvádí rituální tanečky před národem

25.07.2012 8:20

Občanská veřejnost zaujala jednoznačné stanovisko k současnému dění na politické scéně a podepisuje petici na podporu Policie ČR, konkrétně policejního prezidenta Petra Lessyho.

Orgoníková (ČSSD): Ministr Kalousek předvádí rituální tanečky před národem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslankyně Hana Orgoníková

Policisté zahájili činnost, která jim přísluší, zabývají se konkrétními kauzami a nerozlišují, zda v nich figurují politici ať již s imunitou či bez ní nebo nepolitičtí občané (ti samozřejmě bez ní).

Policii ČR se konečně dostává   uznání, které jí právem náleží. Občané  pochopili výhrůžky ministra financí  Kalouska z TOP 09, který chce na  policisty, kteří se kauzami zabývají a mají již konkrétní výsledky,  dát  (či již dal)  podnět k jejich prošetření Generální inspekcí   bezpečnostních sborů. Pan ministr  předvádí rituální tanečky před národem, spící feudál  se probral a národu sdělil, že bez Kalouska ani ránu, ten udává  rytmus Nečasovy vlády. Petici lze podepsat na http://www.petice.biz/?petice=stojime-za-policejnim-prezidentem.               

Ing. Hana Orgoníková

  • Hana Orgoníková zemřela 5. června 2014 v Hradci Králové

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…