Paroubek: I přes jeho negativa je pro nás Zeman nejvhodnějším kandidátem

11.12.2012 8:20

Předsednictvo nár. soc. strany jednohlasně podpořilo kandidaturu Miloše Zemana.

Paroubek: I přes jeho negativa je pro nás Zeman nejvhodnějším kandidátem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

Strana národních socialistů (LEV21) na svém dnešním zasedání jednohlasně doporučila svým členům a příznivcům podporovat v nadcházející prezidentské volbě v obou kolech prezidentské volby Ing. Miloše Zemana. „Miloš Zeman – ač jsem na předsednictvu strany hovořil o jeho negativech, zejména pak co se týče přeběhlíků, s jejichž pomocí sestavil vládu Mirek Topolánek, a odebrání hlasů v květnových volbách v roce 2010, čímž se fakticky umožnila vláda současné koalice – je podle našeho názoru vhodnějším kandidátem z levého spektra, který má šanci porazit Jana Fischera, který je podporován podivnými podnikatelsko-lobbistickými kruhy,“ řekl Jiří Paroubek.

Předsednictvo rovněž schválilo změnu ve vedení strany, kdy se místopředsedou strany pro otázku financování a zajištění volební kampaně stává předseda ústecké buňky strany Petr Benda.

Předsednictvo také debatovalo o perspektivě strany na následující období do sněmovních voleb a strategii, jak v těchto volbách uspět. Předseda strany Jiří Paroubek avizoval, že na jaře představí veřejnosti stínovou vládu národních socialistů, která bude sestavena z odborníků na jednotlivé resorty.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hampl: Nechutné výmluvy docenta Tuleji na svou doktorandku

14:17 Senátor Hampl: Nechutné výmluvy docenta Tuleji na svou doktorandku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nominaci Pavla Tuleji na post ministra pro vědu.