Paroubek: Paní Volfová si plete různá časová období

11.10.2012 9:22

Bývalý poslankyně ČSSD, dnes kandidátka Suverenity v krajských volbách Jana Volfová hovoří ve svém rozhovoru pro Parlamentní listy o přeběhlictví v souvislosti s předsedou národních socialistů Jiřím Paroubkem. Takové tvrzení se však nezakládá na pravdě, neboť Jiří Paroubek byl po celou dobu svého působení na magistrátu hlavního města Prahy členem sociální demokracie.

Paroubek: Paní Volfová si plete různá časová období
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Volfová

Paní Volfová si zřejmě poněkud silně plete různá, navzájem spolu nesouvisející, časová období. Její slova je proto vnímat především s ohledem na blížící se krajské a senátní volby. Jiří Paroubek byl náměstkem tří pražských primátorů: Jana Kasla, Igora Němce a Pavla Béma. Paní Volfová by proto měla vyjmenovat alespoň jednu korupční kauzu, která je spojena se jménem Jiřího Paroubka. V ideálním případě by pak měla předložit důkazy pro svá tvrzení. Obávám se, že nic takového se nestane.

Rád bych také paní Volfové připomněl, že všechny kauzy spojené s někdejším primátorem Pavlem Bémem jsou datovány do druhého funkčního období Pavla Béma. To už však Jiří Paroubek dávno nebyl finančním náměstkem primátora. Z magistrátu odešel v srpnu 2004, tedy dva roky po příchodu P. Béma do funkce primátora.

Tomáš Sazima, tiskový mluvčí NS-LEV 21

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.