Schwarzenberg: Přestaňte váhat. Jděte k volbám

13.10.2012 10:22

Výzva předsedy TOP 09 Karla Schwarzenberga

Schwarzenberg: Přestaňte váhat. Jděte k volbám
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

Vážení,

chtěl bych Vás požádat, abyste nepodcenili důležitost nadcházejících voleb. I když za stávající situace na české politické scéně je volit obtížné, prosím Vás, jděte k volbám.

Jste to Vy, kteří můžete změnit současný neutěšený stav naší politiky. Všichni máme nejen právo volit, ale i povinnost vůči národu a vlasti a rovněž odpovědnost vůči svým dětem a vnoučatům.

A právě nedostatek odpovědnosti politiků, ale i občanů ruku v ruce s morálním selháním v posledních desetiletích je příčinou krize, kterou prožíváme. Přestali jsme si uvědomovat, že smyslem života není nové auto nebo větší výdělek.

Cesta z této morální a ekonomické krize bude trvat několik let. Východiskem z tohoto stavu je bohužel pouze další přijímání nepopulárních, a pro některé i velmi tvrdých, opatření.

Je mi jasné, že každý člověk má své ideály, klade důraz na jiné hodnoty, a tím má i odlišné politické názory. Prosím ale, abyste vzhledem ke stávající situaci v naší zemi dali hlas stranám, které mají jasný a čitelný politický program a profil.

TOP 09 je jediná konzervativní politická strana, která chce i na krajské úrovni prosadit vládu práva a nabídnout efektivní řešení dluhové krize.

Pokud nechcete jen nečinně přihlížet, volte TOP 09.

Srdečně

Karel Schwarzenberg

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…