Školství: S experty o vědě v médiích

11.04.2012 5:20

Jak, kdy a s co nejnižšími náklady efektivně prezentovat vědu v médiích, to je hlavní náplň odborného workshopu Věda v médiích, který proběhne jako hlavní část prvního dne odborného Sympozia Rozvoj lidských zdrojů ve vědě a výzkumu v pondělí 21. května 2012 na zámku Sychrov.

Školství: S experty o vědě v médiích
Foto: Hans Štembera
Popisek: Studenti, ilustrační foto

 

Věda v médiích

Státní zámek Sychrov

21. května 2012

Od 9:30 do 16:30

Mediální experti Magdalena Bičíková, Daniel Köppl, Ondřej Vrtiška a Vladimír Kořen budou hlavními hosty workshopu Věda a média, který proběhne v rámci prvního dne odborného Sympozia Rozvoj lidských zdrojů ve vědě a výzkumu 2012. Specialisté na mediální trh v ČR provedou účastníky tématem od základního přehledu o mediálním trhu v ČR, přes finanční aspekty mediální komunikace až po praktické zkušenosti novinářů, kteří se vědě věnovali v pořadech Českého rozhlasu a České televize.

Program workshopu Věda a média, včetně on-line registrace, naleznete na webu www.sympoziumsychrov.cz.

Věda a média je součástí třídenního Sympozia Rozvoj lidských zdrojů ve vědě a výzkumu, které nabízí širokou škálu přednášek, workshopů a seminářů zaměřených na rozvoj lidských zdrojů v akademické a vědecké sféře. Odborné Sympozium proběhne ve dnech 21. – 23. května 2012 na státním zámku Sychrov.

Workshop je realizován v rámci projektu PROFIN (Řízení financí a auditing VaV projektů v mezinárodních souvislostech), který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo školství

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…