Starec: Čtvrtletní audit hospodaření ČSSD v roce 2012 - bez závad

17.06.2012 22:08

Výkonné orgány ČSSD, které zasedaly tuto sobotu a neděli v Hradci Králové, projednaly mimo jiné i Výroční zprávu představenstva akciové společnosti Cíl o hospodaření společnosti za rok 2011 a zprávu místopředsedy ČSSD Martina Starce o hospodaření ČSSD k 30.4.2012.

Starec: Čtvrtletní audit hospodaření ČSSD v roce 2012 - bez závad
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Z obou zpráv vyplývá, že sociální demokracie i v roce 2012 financuje své aktivity dle schváleného rozpočtu bezproblémově na všech úrovních. ČSSD obdržela od ministerstva financí v minulých dnech příspěvek na činnost v prvním pololetí 2012.

Místopředseda strany informoval o výsledcích průběžného auditu k ověření účetnictví ČSSD za období leden až březen 2012 s tím, že nebyly zjištěny nesprávnosti. Audit je prvním z řady čtvrtletních kontrol hospodaření, které sociální demokracie od počátku tohoto roku zavedla.

Vedle tohoto čtvrtletního auditu bude od letošního roku sociální demokracie takto ověřovat i způsob přijímání a poskytování všech darů vždy za každé pololetí v rámci těchto kritérií:

- Formální a věcné náležitosti uzavřených darovacích smluv
- Systém evidence darovacích smluv, soulad s interní směrnicí k postupu při přijímání darů
- Identifikace dárců
- Ověření formy přijímaných darů

Tento audit dále posílí bezchybný systém v této oblasti hospodaření strany a transparentnost přijímání finančních prostředků od soukromých a právnických osob. Výsledky jednotlivých auditů bude ČSSD průběžně zveřejňovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…