Šťovíček: Věřím, že spolupráce s TOP 09 povede k dobrým výsledkům

08.05.2011 9:43

Poslanecký klub TOP 09 a Starostové přijal Milana Šťovíčka.

Šťovíček: Věřím, že spolupráce s TOP 09 povede k dobrým výsledkům
Foto: archiv
Popisek: Milan Šťovíček (STAN)

 

„Vážím si toho, že se všichni členové vyslovili pro to, abych se stal součástí poslaneckého klubu TOP 09 a Starostové. Z mé dosavadní zkušenosti vím, že klub funguje jednotně a efektivně a věřím, že tak naše spolupráce povede k dobrým výsledkům,“ řekl po hlasování poslanec a litvínovský starosta Milan Šťovíček, který se už před časem stal registrovaným podporovatelem Hnutí Starostové a nezávislí.
 
Spojit své síly s klubem TOP 09 a starostové se rozhodl Milan Šťovíček především kvůli hlavním cílům, s nimiž do poslanecké sněmovny vstupoval – tedy zachování limitů těžby uhlí, které chrání řadu obcí v Ústeckém kraji, omezení možnosti vyvlastňovat nemovitosti kvůli těžbě či zvýšení odvodů z vytěžených surovin ve prospěch obcí a státu.
 
Alžběta Plívová
mluvčí TOP 09
 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

7:17 SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rozhovoru Vladimíra Špidly s Miroslavem Kalouskem…