Zelení: Jáchym Topol z osobních důvodů odstoupil z voleb do Senátu

07.08.2012 20:16

Prohlášení Jáchyma Topola a Strany zelených.

Zelení: Jáchym Topol z osobních důvodů odstoupil z voleb do Senátu
Foto: zeleni.cz
Popisek: Logo Strany zelených

Jáchym Topol se rozhodl z vážných osobních důvodů odstoupit z kandidatury do Senátu, Zelené ale podporuje nadále. Jáchym Topol k tomu uvedl: "I nadále budu volit Zelené a podporovat je. Zdravotní problémy mi ale dávají tak zabrat, že jsem se nakonec rozhodl nekandidovat do Senátu. Činím tak po dlouhých úvahách a s přesvědčením, že mohu Zeleným být nadále prospěšný více jako novinář či propagátor."

Ondřej Liška, předseda Strany zelených k tomu řekl: "Velice si vážíme trvající podpory Jáchyma Topola a přejeme mu vše dobré, především zdraví. Bez ohledu na odstoupení ukázal všem, komu není stav společnosti lhostejný, že je třeba hledat všechny cesty, jak se do jeho zlepšení osobně zapojit."

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zeleni.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky