Zeman (SPO-Z): Na snídani u arcibiskupa Graubnera

17.04.2010 17:06

Zemák s Milošem Zemanem dorazil do Olomouce.

Zeman (SPO-Z): Na snídani u arcibiskupa Graubnera

Nabitý program měl předseda SPOZ a kapitán Zemáku Miloš Zeman ve čtvrtek, který strávil v Olomouci. Kromě mítinků s občany Olomouckého kraje jej čekalo také několik důležitých setkání s významnými osobnostmi.

Na snídani jej pozval olomoucký arcibiskup Graubner. Pány obsluhoval otec Petr, který jak Miloše Zemana, tak i ostatní přítomné nesmírně potěšil servírovanou italskou kávou smíchanou s fíkovou pálenkou grappa. Nápoj prý byl výborný a odstartoval příjemně celodenní maratón. Miloš Zeman se dále setkal s rektorem Univerzity Palackého profesorem Miroslavem Mašláněm a novým děkanem filosofické fakulty docentem Jiřím Lachem. Pánové diskutovali o budoucnosti vysokého školství v ČR. Předseda SPOZ též přijal pozvání  primátora města Olomouce Martina Novotného, se kterým hovořil především o ekonomické situaci města.

Dále čtěte: Zeman válcuje Paroubka. ČSSD je přesto suverénní, ukázal průzkum

Zatímco celá posádka přežívá putování ve zdraví, skolila moderátora Bořka Slezáčka zákeřná viróza. Média nebohého moderátora umístila na dva dny do nemocnice a ještě navíc uvedla, že zkolaboval pracovním vyčerpáním pro někoho zcela jiného. Zákeřnou virózu bravurní olomoučtí lékaři zahnali kapačkami na rychlý ústup, takže za dvě hodiny byl Bořek zase jak rybička. A zaměstnavatele také nezměnil.

Zemák se loučí s Olomouckým krajem a vydává se na Pardubicko. Putování autobusu se přehouplo již do druhé poloviny

Mítinky již celkově navštívilo 15 650 potenciálních voličů a za tu dobu již Zemák urazil 5 421 kilometr. I díky tomu se preference SPOZ vyhouply v předvolebních průzkumech trvale nad pětiprocentní magickou hranici.

Program SPO-Z

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Spoz.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Munzar (ODS): Zisk není sprosté slovo

17:17 Munzar (ODS): Zisk není sprosté slovo

Sociální role a odpovědnost firem jsou témata, která se dnes hodně řeší. Nejde ale o nic nového. Již…