Zeman: V autě bych si dozadu nesedl, nejsem žádný papaláš

08.11.2012 9:16

Zemana v Olomouci vítalo téměř sedm stovek lidí

Zeman: V autě bych si dozadu nesedl, nejsem žádný papaláš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman v rozhovoru

Miloš Zeman navštívil v úterý 7.listopadu Olomoucký kraj, kde se setkal s arcibiskupem Janem Graubnerem.

Odpoledne ho pak čekala aula Univerzity Palackého, zaplněná téměř po strop studenty. Zeman poctivě odpovídal na každý položený dotaz. "Překvapil mě. Myslel jsem si, že ho naše připravené dotazy zaskočí, ale ten člověk má obrovský přehled, často jsme koukali s otevřenou pusou." řekl Martin Havliš, student třetího ročníku filosofie.Odpolední Setkání, kde s Milošem Zemanem vystupuje i zpěvák Laďa Kerndl, přilákalo na Horní náměstí v Olomouci spoustu diváků. Odpoledne nabité příjemnou swingovou hudbou Ladi Kerndla a energií zpěvačky Terezy Kerndlové, nominované do finále Českého Slavíka, Zemana evidentně bavilo a byl v dobré náladě. Hýřil svým typickým ostrovtipem a pochvaloval si otázky diváků. "Jsem rád, že lidé, narozdíl od mnohých novinářů, pokládají chytré otázky. Navíc mám Olomoucký kraj moc rád", okomentoval zvednuté ruce dotazujících Miloš Zeman. Olomoučané také Zemanovi připravili několik překvapení. Prvním byla fotografie šestasedmdesátileté Marie Studené z Prostějova, kterou Miloši Zemanovi osobně přinesla. Je na ní s ním v době, kdy poprvé jezdil autobusem Zemák. "Tenkrát jsem byl mladý a krásný. Teď jsem už zůstal pouze krásný", pohotově reagoval bonmotem Miloš Zeman.

Zavzpomínal i při fotografování s Tatrou 700, udržovanou v původním stavu, kterou mu přivezl ukázat Pavel Velísek. "Takovou jsem měl na vládě a měl jsem ji moc rád, bylo to pohodlné auto. Já ale jezdil vždy vepředu jako spolujezdec, dozadu bych si nesedl, nejsem žádný papaláš!" reagoval na zadní nabídnuté otevřené dveře. Kontaktní kampaň s názvem Setkání pokračuje dále a projede všechna krajská města. Kompletní seznam míst naleznete na www.ZEMANnaHRAD.cz

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.