Celebrity vám vysvětlí, že se máte očkovat. Lež a nenávist dala pravdě a lásce na zadek, lituje profesor Turánek. A tuší, co v zimě předvede Válek

11.10.2022 18:20 | Rozhovor

Nedávno zahájená očkovací kampaň je založena na dezinformacích a vyložených lžích ohledně účinnosti a bezpečnosti genetických vakcín. Ministr zdravotnictví nás bude jistě informovat ve svém nezaměnitelném stylu „nenecháte se naočkovat, zemřete, nevezmete-li si nový lék, zemřete také“, tuší profesor Jaroslav Turánek, vakcinolog a imunolog. Petr Fiala podle něj sestavil vládu neodborníků. Nynější politická garnitura Turánkovi vadí do té míry, že se uznávaný vědec rozhodl ucházet v přímé volbě o funkci prezidenta.

Celebrity vám vysvětlí, že se máte očkovat. Lež a nenávist dala pravdě a lásce na zadek, lituje profesor Turánek. A tuší, co v zimě předvede Válek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Profesor Jaroslav Turánek

Ministerstvo zdravotnictví chce do konce roku přeočkovat dva miliony lidí. Proto rozjelo kampaň se sloganem „Očkujeme se pro život beze strachu“, v níž se zdůrazňuje, že očkování je ochrana před těžkým průběhem a úmrtím při nákaze. Jaké informace by měly v kampani zaznít, aby se lidé mohli rozhodovat skutečně racionálně?

Celá očkovací kampaň je založena na dezinformacích a vyložených lžích ohledně účinnosti a bezpečnosti genetických vakcín, ať už na bázi vektorových vakcín (AstraZeneca, Johnson), nebo mRNA vakcín (Moderna, Pfizer). Celá řada zemí postupně odstoupila od vakcinace dětí a mladých lidí. Existuje více než 1000 vědeckých prací v odborných časopisech, které poukazují na vedlejší účinky vakcín a vyvracejí statistické údaje ohledně účinnosti. Genetické vakcíny proti infekčnímu onemocnění covid-19 nebrání infekci a šíření viru do prostředí. Postupně byly vyvráceny ničím nepodložená tvrzení, že proočkování populace udělá tečku za covidem-19.

Kdy ukáže vláda, co se skrývá v začerněných smlouvách s firmou Pfizer ohledně mRNA vakcín? Co nesmí vědět veřejnost ohledně smluv a nakládání s veřejnými finančními prostředky? Kdo kontroluje kvalitu jednotlivých šarží vakcín, které jsou vnucovány celé generaci včetně dětí? A kdo se má právo vůbec ptát? Kdo to ví, odpoví, odpoví mi na otázku... zpívali Jiří Suchý s Jiřím Šlitrem.

Především by měla proběhnout diskuse skutečných odborníků na infekční onemocnění a na genetické vakcíny. Měla by skončit cenzura a dehonestace názorových oponentů. Lidé by měli mít možnost slyšet kvalifikované názory, nikoliv propagandu pseudoodborníků, kteří se danou problematikou nezabývají, nebo jen velmi okrajově.

Vědecké důkazy o zabudování informace kódované mRNA ve vakcíně do genomu buněk by měly být impulzem pro okamžité zastavení vakcinace genetickými vakcínami. Už název kampaně „Očkujeme se pro život beze strachu“ je naprosto zavádějící. Strach tady vyvolaly nezodpovědná média a jejich mediální „hvězdy“.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID-19

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Jiří Hroník

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

16:59 Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA „Tomuhle propagandistickému braku vzpomínky věnovat nebudu,“ říká z…