Černá je označována za bílou, chlap za ženskou. Co kdyby to bylo naopak. Zkuste třeba... Komentátor vypustil pikantní provokaci

12.02.2021 17:05

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA V Dánsku vyvinuli mobilní aplikaci, v níž si osoby toužící vzájemně po sexu udělí souhlas. Je to reakce na nově přijatý dánský zákon. Komentátor Tomáš Vyoral si ťuká na čelo. A nejen k tomu přidává svůj ostrý komentář.

Černá je označována za bílou, chlap za ženskou. Co kdyby to bylo naopak. Zkuste třeba... Komentátor vypustil pikantní provokaci
Foto: Archiv Tomáše Vyorala
Popisek: Komentátor Tomáš Vyoral

Vstup Mikuláše Mináře do politiky se nedaří. Podpisů má místo půl milionu necelých 30 tisíc, podle informací Hospodářských novin se od něj odvracejí spolupracovníci. Na transparentní účet lidé naposílali už 3,3 milionu korun, ale dnes tam je necelých 200 tisíc… Půjde tenhle projekt ještě zachránit?

Všechno jde, když se chce a kde je vůle, je i cesta. A kde jsou love ve smyslu eurodolarů, přehnané ambice a ego a nějaký komplex, se vůle najde. Ale myslím, že Minář sám o sobě měl a má šanci malou, zejména ve světle toho, že se bude prát o hlasy voličů zavedených pravdoláskových a antibabišových stran – tedy prakticky celého demobloku, který ze sebe dříve udělal šaška, když právě nedostudovanému aktivistovi mopslíci hrající si na superlídry leštili boty. Přibyl navíc ještě další rival podobného ražení pan Šlachta.

Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová pobouřila část veřejnosti, když řekla, že ani druhá světová válka nezpůsobila na vzdělávání dětí takové škody, jako covid. Snad jen připomeňme, že v časech druhé světové války byly uzavřeny české vysoké školy a vysokoškolští studenti končili na popravišti.

Anketa

Chcete, aby vláda Andreje Babiše dovládla do voleb?

84%
9%
hlasovalo: 25362 lidí
Zaprvé si myslím, že soudružka Venezuela Maláčová nepobouřila ani tak část veřejnosti, jako spíše část rádoby novinářů a židovskou obec, která si druhou světovou válku tak trochu privatizuje – a nehodnotím, zda na to má nebo nemá nárok vzhledem k tomu, co se stalo. Za druhé mám pocit, že ona ministryně výjimečně alespoň částečně uhodila hřebíček na hlavičku a de facto svou vlastní vládu zde v čele s Babišem, Plagou, Blatným či Prymulou, že alespoň vůči vzdělání dětí způsobuje větší škody než Hitler. Ona tedy demagogicky, lživě a s goebbelsovskou grácií tak, jak to kváká většina mediální, politické a kvazi vědecko-epidemiologické scény, zmínila, že za to může covid, ale covid nemůže prakticky za nic, protože se nijak nedokázal zatím nikde projevit. Za všechno mohou totalitní, svébytné a v drtivé většině logiku z hlediska ochrany zdraví a ohrožených skupin postrádající opatření koronafašistů. Nejen u nás samozřejmě. Co bych viděl jako daleko pobuřující, je Maláčové motivace lidi k hlášení svých kontaktů, s nimiž se setkali, za finanční bonus. Korumpování k bonzování a fízlování jsme měli i v předchozích totalitách a je vidět, že Maláčová se inspirovala správně.

Ústavní soud rozhodl, že za výrok prezidenta Miloše Zemana o bývalém poradci Zdeňku Šarapatkovi se nemá omlouvat ministerstvo financí, ale že je za výrok odpovědný Miloš Zeman, coby soukromá osoba. Výrok totiž prý nesouvisel s výkonem funkce prezidenta. Jak se na tento verdikt díváte? Podotýkám, že o případné omluvě musí opět rozhodnout soud.

Já mám za to, že každý člověk, a to i navzdory funkci prezidenta, premiéra nebo bůhví jaké jiné, by měl být vždy zodpovědný za svá slova. Nechápu, proč by se za někoho měl omlouvat stát. Co se týká rozhodnutí, tam nemůžu sloužit, protože si nevybavuju, o jakou kauzu šlo. A ačkoliv jde o jiné téma, tak, co se týká tématiky omluv, tak se mi vyloženě hnusí ona novodobá tendence lepších lidí celého světa omlouvat se za všechno a všechny, i za to, co jsem neudělal – jen aby to vyznělo politicky a myšlenkově správně uvědoměle. U pana prezidenta je to nicméně druhý extrém. Ten se neomluví prakticky nikdy za nic, kdyby to byla nastokrát jeho pochybení a zodpovědnost.

Zásah Ústavního soudu do volebního zákona má pro jeho předsedu Pavla Rychetského dohru. Prezident Miloš Zeman se rozhodl, že mu neudělí původně plánovaný Řád Tomáše Garrigua Masaryka. Jde o pomstu? Jak se na tento krok díváte?

Zcela evidentně jde o pomstu. Pan prezident, jak lze historicky vyčíst, totiž zcela evidentně oceňuje výhradně své kamarády a příznivce, maximálně osoby k němu historicky neutrální – jakkoliv si to třeba zaslouží. Myslím, že pro většinu lidí takové jednání pana prezidenta není nijak překvapivé. Dle mého jde o zbytečná dětinská gesta. Na druhou stranu zastánce cenzury, převlékač kabátů, popírač vlastních zákonů a věčný bolševik Rychetský neměl být nikdy na jakékoliv státní vyznamenání navržen. A navíc změnu volebního zákona několik měsíců před volbami lze skutečně číst jako snahu Ústavního soudu ovlivnit volby.

Stačilo, že nás manipuloval minulý režim, teď si záda ohýbat nenechám,“ řekl trenér fotbalistů Liberce Pavel Hoftych na kamery po zápase 1. ligy. Vadí mu, že současná opatření neumožňují svobodné sportování dětí. „Když nemůžou trénovat, rychle si odvyknou a zjistí, že daleko příjemnější je lenošit,“ dodal. Souhlasíte s ním?

Zcela jednoznačně. Jednou z vůbec nejhorších zhůvěřilostí současné vlády, ale i opozice a všech koronafašistů, kteří dopustili a kvitují zavření škol a praktický zákaz amatérského sportování a vlastně pohybu obecně, je zcela bezprecedentní a trvám na tom, že záměrná, likvidace dětí. Tedy budoucnosti celé společnosti. Likvidace dětí z pohledu devalvace už tak devalvovaného vzdělání, likvidace jejich fyzického a psychického zdraví a taky řádu a aktivity. Většina lidí od přírody tíhne k lenosti, a když podmínky k ní tvoříme dětem od útlého věku, co asi můžeme čekat? Doufám, že rodiče budou mít sílu, čas a rozum a navzdory zcela nepokrytému likvidačnímu záměru establishmentu, dětem předají zdravé návyky a přístup k životu. A všichni ti lokajové nahoře, počínaje Babišem, přes Blatného, Prymulu, Vojtěcha až po Plagu, by jenom za tohle měli čelit u soudu nejvyšším trestům.

Maďarské úřady schválily čínskou vakcínu Sinopharm a ruskou vakcínu Sputnik. Vakcíny přitom dosud nejsou schváleny Evropskou lékovou agenturou. Je to podle vás dobrá cesta ve chvíli, kdy má EU problém se zajištěním dostatku vakcín pro členské státy?

Anketa

Který z lídrů sněmovních stran ve vás vzbuzuje největší důvěru?

39%
0%
1%
45%
3%
hlasovalo: 28554 lidí
Vzhledem k tomu, že sami kvazi experti a papaláši již delší dobu uznávají, že vakcína vlastně nic neřeší a veškeré restrikce budou nadále trvat, je to vlastně zcela bezpředmětné. Co to opět ukazuje, je fakt, že nejen v případě krize – jakože tohle, co se děje je z hlediska vnějšího faktoru pouze krizička vnitřními silami vyhnaná a eskalovaná do bezprecedentní krize – je Evropská unie naprosto zbytečným socialistickým orgánem a že Maďarsko podobně jako občas ještě třeba Polsko sem tam dokáží jít v rámci možností svou cestou.

V americkém magazínu Time vyšel článek „Tajná historie stínové kampaně, která zachránila volby v roce 2020“. V něm se někteří lidé zcela neanonymně chlubí tím, jak pomáhali posílit demokracii. Docházelo prý například k lobbingu za posílení korespondenčního hlasování, nebo potlačování „fake news“ na internetu. Že by tedy měl Donald Trump částečně pravdu, když hovořil o ovlivňování voleb?

Že byly volby ovlivněny a nebyly zcela košér, je myslím z jejich průběhu i dozvuku zřejmé i papoušku kakaduovi po lobotomii. Tahle vyjádření jsou jen drobnými střípky lepších úderníků, kteří jsou rádi, že mohli posílit svou demokracii, která odmítá jakoukoliv jinou.

V Dánsku vyvinuli mobilní aplikaci, skrz kterou budou moci lidé udělit souhlas s pohlavním stykem jiné osobě. Nový výmysl vám umožní zaregistrovat partnera a odkliknout mu souhlas. Váš milý, či milá by si ale měli pospíšit – souhlas je platný jen na 24 hodin a na 1 sex. Jde o reakci na nově přijatý dánský zákon, podle kterého může být za znásilnění označen jakýkoliv sexuální akt bez souhlasu všech účastníků. Jak aplikace řeší hrátky více partnerů není nikde uvedeno. Co myslíte, vyplatí se Dánům zavedení byrokracie do sexu? Bude pak v Dánsku bezpečněji?

Myslím, že před lety by nám to všem připadalo jak námět na nějakou přiblblou komedii s orwellovským podtextem. Bohužel v současné době, kdy současná civilizace připomíná doutnající Řím, mě nepřekvapí vůbec nic. Navíc byrokracie a všeprožírající byrokratický aparát coby jeden z morů dnešní doby a dnešních systémů má nějakou dobrou lobby. Mimochodem další úrovní této aplikace bude zřejmě povinný videostream kvůli kontrole povolených pozic, povzdechů a slov vyřčených během orgastických stavů. Třeba takový šéf Evropských hodnot Jakub Janda, známá to děvečka z filmů pro dospělé pány, by zřejmě měla k rozvedení oné tematiky hodně co říct.

Americká společnost Netflix oznámila herecké obsazení pro pokračování oblíbeného seriálu Vikings. Jarl Haakona, norského vládce a válečníka v něm má hrát osmapadesátiletá černošská herečka Caroline Henderson. Nevadí, že to je poněkud ahistorické?

Pravda nesmí stát v cestě dobrému příběhu. Současní progresivisté a sociální inženýři všeho druhu si ničím nezadají s úderníky a pravověrnými soudruhy let minulých. Historická realita stejně jako za jiných totalit nehraje v jejich jediném správném a nám nařizovaném vnímání světa roli. Nejdůležitější je uvědomělost, žádoucí prorežimní naladění, smýšlení a konání. Černá označována za bílou, chlap za ženskou, likvidace civilizace za její záchranu, respektive za záchranu jejich dědečků a babiček. Zajímavé by bylo sledovat opačnou situaci, kdy by si někdo ironicky k politickému pokrytectví a uvědomělosti, zvanému za korektnost, dovolil osobu Mandely či Martina Luthera Kina obsadit bělošským hercem. To by bylo najednou vzepětí a pobouření všech možných aktivistů, ziskovek, komentátorů a jiných degenů ohledně rasismu a znesvěcování historie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

18:34 „Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

Vyjadřování Víta Rakušana k migračnímu paktu, který inicioval a v Bruselu dohodl, působí podle lídra…