Jana Volfová: Zabíjejte je! stojí v Koránu. Uprchlíci zlikvidují naše děti, matky, seniory i nemocné

01.07.2015 17:59

ROZHOVOR Předsedkyně České suverenity Jana Volfová nesouhlasí s imigrační politikou vlády a proto se zúčastnila úterního protestu spolku Blok proti islámu. Imigranty nazývá invazní armádou, která může prý zcela zlikvidovat budoucnost našich dětí. „EU vydává každoročně miliardu eur na obranu schengenského prostoru, jenže z toho jde šedesát procent do různých zbrojařských firem. Kdybychom za tyto peníze postavili na území Turecka a i jinde utečenecké tábory, kde bychom se o imigranty mohli postarat, tak to jsou takové peníze, že by se za to daly pořídit i pozlacené kohoutky,“ uvedla Volfová v rozhovoru ParlamentníchListů.cz k možnému řešení uprchlické krize.

Jana Volfová: Zabíjejte je! stojí v Koránu. Uprchlíci zlikvidují naše děti, matky, seniory i nemocné
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Jana Volfová hovoří na tiskové konferenci Bloku proti islámu.

Blok proti islámu, jehož součástí je i vaše Česká suverenita, se v úterý sešel na Palackého náměstí v Praze kvůli nesouhlasu s imigrační politikou vlády. Blok prý na této demonstraci ohlásil účast v krajských volbách. Půjdete do těchto voleb sami, anebo s nějakým jiným uskupením?

V každém případě budeme dělat vše pro to, aby to nebyl jenom blok, aby to byla skutečně široká platforma, která se staví proti islamizaci v Evropě a v České republice. Jednou z nich je i Česká suverenita, jejíž jsem předsedkyní, druhou takovou stranou je Domov, kde je předseda David Štěpán, a pokud bude mít zájem, tak i Úsvit a další strany. Samozřejmě, že Blok proti islámu bude jednat s každým, komu opravdu záleží na tom, aby se zastavila islamizace.

Jak si představujete spolupráci s hnutím Úsvit, který vystupuje proti imigrantům poněkud přepjatě?

Vzhledem k tomu, že hnutí Úsvit je hnutí, které už od nás vzalo dva návrhy zákonů, tak onu spolupráci s ním vidíme v praktické rovině. Oni třeba od nás převzali návrh na registraci kulturních organizací ve druhém stupni, kde jsme upozorňovali na to, že muslimské obce v ČR dostaly oprávnění prvního stupně, přestože tam byl jasný posudek Ministerstva vnitra na základě zprávy BIS, která kupříkladu doporučovala, aby se jejich vedení zřeklo takových věcí jako je šaría, tedy nerovnost žen. Úsvit také převzal naše návrhy na interpelaci kvůli halal na Ministerstvo zemědělství, kde se tážeme, proč jsou povoleny výjimky, a stejně tak vyvinul úsilí za zákon, aby bylo trestné bojovat v ozbrojených silách Islámského státu, kdy se do trestního zákoníku má doplnit hrozba za účast v armádě „jiného cizího činitele“. Velmi si ceníme i aktivity Úsvitu v rámci vyvolání mimořádné schůze k uprchlické krizi. My ale spolupracujeme s každým, kdo chce řešit stejné věci jako my. Třeba jako paní poslankyně Chalánková, která podepsala petici proti povinným kvótám. Pro nás je vítán každý poslanec, který s námi bude chtít spolupracovat. Je to ale o konkrétních cestách a konkrétní práci a legálních cestách, tady ne o křiku.

Nebojíte se ale v rámci vašeho „boje proti islamizaci země“, že pootevřete dveře různým nacistům, „vandasovcům“ a podobně?

My jsme ale ona hráz proti těmto extrémistům, chceme jít jen legální cestou. Nikdy jsme proto na naši demonstraci nepozvali nikoho z DSSS a ani nikoho z Národní demokracie, neboť oni třeba popírají holocaust a podobně. I policisté mohou potvrdit, že naše demonstrace jsou vždycky klidné, čili v nich nikdy nedošlo z naší strany k žádnému incidentu. Ostatně i to úterní házení vajec (policie při úterní demonstraci zasahovala proti muži, který hodil vajíčko po předsedkyni České Suverenity Janě Volfové během jejího proslovu – pozn. red.) jsme vzali s humorem. Nikdy jsme nešli do žádného extrému a tvrdím dokonce, že jsme jediná hráz proti tomu, aby to nedopadlo jako v Bratislavě a v Brně, kde se proti sobě postavili v bojůvkách odpůrci přijímání imigrantů a jejich zastánci.

Co se týče odmítání přijímání imigrantů, tak je na místě otázka, zda vám těch uprchlíků není líto. Vždyť oni mnohdy utíkají před válkou!

Ale jaká válka je v Kosovu? Tážu se tak proto, protože poslední největší počet zachycených muslimských migrantů byl z Kosova. Jaká válka je v subsaharské Africe? A proč to jsou většinou mladí muži, kteří do Evropy proudí? Když je přece někde válka, tak většinou utíkají celé rodiny, anebo ženy a děti posílají předem a muži bojují. Ale proč je to tady obráceně a vidíme plné lodě mladých a silných mužů kolem třiceti let? My jsme ale byli první, kdo už před rokem vyzval vládu, když už má imigranty přijímat, tak aby přijímala pouze křesťany a jezídy, neboť těm opravdu hrozí nebezpečí, ti jsou vražděni pro svou víru. Tehdy se nám ale smáli a tvrdili, že se to nedá rozlišit. Dnes „rozlišuje“ Slovensko i Polsko, jen my ne.

Mne ale vaše reakce na soucítění s imigranty zajímala proto, neboť mnozí lidé – mezi nimi třeba exposlankyně Táňa Fischerová – ParlamentnímListům.cz naznačují, že již padáme do nelidskosti, když hledáme nějaké iracionální důvody pro to, abychom uprchlíky nemuseli přijmout. Podle Fischerové prý dokonce myslíme jenom na sebe a ti ostatní nám jsou ukradení, protože to jsou pro nás pouze „cizáci“.

K tomu je třeba připomenout, že EU vydává každoročně miliardu eur na obranu schengenského prostoru, jenže z toho jde šedesát procent do různých zbrojařských firem, které si hrají s drony a podobně. Kdybychom za tyto peníze ale postavili na území Turecka a i jinde utečenecké tábory, kde bychom se o uprchlíky mohli postarat, tak to jsou takové peníze, že by se tam za to snad daly pořídit i pozlacené kohoutky. A bylo by to dokonce i v místě, kde žijí a my bychom jim za to mohli zajistit zdravotní péči, ostrahu a vzdělání. To, že sem vezmeme invazní armádu - a já imigranty nazývám invazní armádou – ale zároveň znamená, že si likvidujeme budoucnost vlastních dětí. A já ani nechci, aby sociální systém, který už teď je poměrně dost zatížen, zlikvidoval naše seniory, protože nebude na důchody, zlikvidoval naše matky s dětmi a zlikvidoval i naše nemocné. Chci však zdůraznit, že jsem podporovala kdysi dva azylové domy, takže se zrovna o mně nedá říci, že bych byla nesolidární. Ale prosím, pomáhejme v místě a netahejme si sem invazní armádu!

Jenže co se týče samotného Koránu, tak podle zástupce Islámské nadace v Praze Vladimíra Sáňky je prý zcela oproštěn extrémům a dokonce zakazuje jakékoliv násilí....

To ale není pravda, ať si lidé Korán přečtou a pak zjistí, že tam jsou súry, které jasně říkají: zabíjejte je!

Jenže třeba Německo, či Francie kdysi stavěly svou ekonomiku na řízeném přistěhovalectví, tedy na imigrantech. Německé hospodářství je od poválečného boomu padesátých let odkázáno na práci takzvaných tureckých „gastarbeitrů“, bez nichž by se prý důchodový systém státu v minulosti neobešel, a Francie zase přijala velké množství Alžířanů, či Tunisanů. Jenže právě Německo a Francie mají dnes s přistěhovalci velké problémy...

My tady u nás zase máme řadu Ukrajinců, což jsou ale vlastně také imigranti, a ti jsou bez problémů schopni doplnit naše pracovní místa. Když už migrace, tak proč ne ze zemí, které nám jsou kulturně blízké? Pokud se jedná o Turky, tak vím, že premiér Willy Brandt kdysi řekl, že třetí generace Turků budou ti nejlepší Němci, ale dopadlo to jinak, neboť dnes mnoho lidí z této třetí generace Turků bojuje třeba v řadách Islámského státu. Německo si ale mohlo vzít příklad třeba z bývalé Jugoslávie. Ta totiž vysílala do světa své lidi jen na omezenou dobu, a pak je přijímala zpět a oni si za vydělané peníze ve svých domovech vystavěli hotýlky a i jinak investovali své peníze doma. Proč to takto Německo ale neudělalo, že by Turky přijalo jen na dvacet let, tak to je nepochopitelné. Podle mne to ale bylo hlavně proto, že se stali dobrou voličskou základnou pro některé politické strany, které si ale neuvědomily, že si do budoucna zavařily na veliký problém.

Když už jste hovořila o zřizování uprchlických táborů v severní Africe a na Blízkém východě, tak jen připomínám, že právě vicepremiér Andrej Babiš tento nápad v těchto dnech předestřel médiím jako svůj nápad...

Andrej Babiš ale přišel s věcmi, které už my říkáme skoro rok, že je třeba řešit ty věci tam. Je nám líto, že až nyní na to politici slyší, ale asi pochopili, že to, co říkáme dlouhodobě, je pravdou.

Jenže jakoby Evropská unie na tyto návrhy neslyšela. Buď nechce slyšet programově, anebo je v tomto směru velmi laxní. Vyznáte se v tom?

Já se trošku bojím toho, že právě vedoucí síly EU, jako je Německo, Francie a Švédsko a jejich politické reprezentace dnes stojí na hlasech těchto migrantů a protože se chtějí udržet u koryt, tak skoro rezignovali na to, aby situaci řešili. Právě proto musíme zabránit tomu, aby se totéž, co v Německu a ve Francii, stalo i u nás.

Mgr. Jana Volfová

  • ČSSD
  • předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Olga Böhmová

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

18:34 „Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

Vyjadřování Víta Rakušana k migračnímu paktu, který inicioval a v Bruselu dohodl, působí podle lídra…