Magická čísla prezidentských kandidátů: Buldozer Topolánek, karmicky zatížený Zeman

25.12.2017 8:41

NUMEROLOGICKÝ PŘEDVOLEBNÍ ROZHOVOR ParlamentníListy.cz ve spolupráci s kartářkou Denisou Ronaldi rozebraly čísla, pod kterými jdou čtyři vybraní prezidentští kandidáti do voleb. Nestačili jsme se divit, co jsme zjistili. Například Mirka Topolánka neváhala numeroložka Ronaldi přirovnat k buldozeru. Miloš Zeman by zase se svojí sedmičkou mohl být zatížen karmou. Michal Horáček by zase mohl využívat vcítění se do druhých, aby dosáhl úspěchu. A Jiří Drahoš prý podle svého čísla nikdy neříká, co si skutečně myslí. Disponuje ale také „výborným šestým smyslem“.

Magická čísla prezidentských kandidátů: Buldozer Topolánek, karmicky zatížený Zeman
Foto: YouTube, Reprofoto
Popisek: Denisa Ronaldi, numeroložka a kartářka

Prezidentští kandidáti si minulý týden vylosovali svá volební čísla. Jak vidíte čísla, která si vylosovali, byla to jen náhoda?  

Náhoda to určitě nebyla. Ta čísla sedí k jednotlivým kandidátům jako ušitá.

Například Mirek Topolánek známý to extrovert od státní volební komise vyfasoval jedničku. Co číslo symbolizuje?

Jednička jako taková není špatné číslo. Je číslem sólistů, kteří se zaměřují čistě sami na sebe.  Pan Topolánek je velmi pracovitý, cílevědomý muž. Je dravý a chce dosahovat, co nejlepších výsledků, vládne rétorikou. Je nelítostným soupeřem. Trošku by se dal přirovnat k buldozeru.

Číslo sedm, které komise vylosovala prezidentu Zemanovi, bývá spojováno s moudrostí, záhadností. Jak tomu rozumět?

Někteří lidé sedmičku mylně považují za šťastné číslo. Ve skutečnosti je to číslo, které je velmi karmicky zatížené. Jinými slovy bych to popsala asi tak, jako, co jsem zasel, to i sklidím. Pokud se tedy někdo v minulosti prohřešil, dostihne jej to.

Anketa

Jste rádi, že Miloš Zeman bude znovu kandidovat na prezidenta?

hlasovalo: 19773 lidí

Pan prezident Zeman je nicméně velmi houževnatý. Jenže takoví lidé často přehlíží svůj zdravotní stav na úkor své pracovitosti. Zeman je velmi vnímavý člověk, který má velice silný šestý smysl, tedy jakousi intuici. Disponuje rovněž silným citem pro věc a danou situaci, což může využít.   

Michal Horáček si vylosoval číslo dva. To je číslo spojované s laskavostí, dobrosrdečností, intuicí, ohleduplností. Sedí to?

Číslo dva je číslo, které je velmi empatické. Spolu s tím přináší i porozumění, cit pro takt a schopnost naslouchat. Pan Horáček je obětavý, pohotový a cílevědomý muž, který jde za svým cílem. On vlastně používá vcítění se do druhých, aby dosáhl stanovené mety.

A jak to má Jiří Drahoš se svojí devítkou?

Devítka je velmi pokroková, má tendenci hledat nové postupy k ulehčení chodu věcí. Pan Drahoš je vnímavý s výborným šestým smyslem, nebere si servítky a nikdy neříká, co si skutečně myslí, je pokrokový a analytický.

V následujícím rozhovoru s kartářkou Denisou Ronaldi zhodnotíme význam čísel, která si pro volby vylosovali další prezidentští kandidáti

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jonáš Kříž

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český lev a dva ocasy... Přestřelka pokračuje. Konečná posílá Černochové trochu jiné tričko

19:39 Český lev a dva ocasy... Přestřelka pokračuje. Konečná posílá Černochové trochu jiné tričko

Jak je to podle průzkumu se spokojeností lidí v ČR se členstvím v EU? I o tom mluví v rozhovoru euro…