Martin Koller: Jestliže se přes hranice valí milion ilegálů, je to jednoznačné napadení, a to především Tureckem, které je posílá!

11.04.2016 21:10

ROZBOUŘENÝ SVĚT MARTINA KOLLERA Analytik Martin Koller ve své pravidelné rubrice na ParlamentníchListech.cz hodnotí aktuální situaci na řecko-makedonské hranici, kde se téměř denně pokoušejí imigranti dostat přes zátarasy do Makedonie. Upozorňuje na neziskové organizace a aktivisty, kteří podle jeho slov navádějí imigranty k nelegálním vstupům na cizí území. Kritizuje i státy jako Itálie či Řecko, které nebrání hranice Evropy. Za hlavního viníka migrace do Evropy pak považuje Turecko, které nedrží běžence na svém území a nechává je odcházet ve velkých počtech do Evropy.

Martin Koller: Jestliže se přes hranice valí milion ilegálů, je to jednoznačné napadení, a to především Tureckem, které je posílá!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Koller

Byly prezentovány nové návrhy Evropské komise na řešení uprchlické krize, v zásadě operující s přerozdělováním uprchlíků. Jak se Vám jeví? A považujete za přesvědčivé v zásadě všeobecné odmítnutí českými politiky?

Nápady ostudných reprezentantů cizích zájmů v EU a Merkelové, která dočasně kamsi zalezla či vlezla, jsou zaměřeny stále stejným směrem. Je to islamizace Evropy jako zločinný etnicko-sociální (možno říci rasový) experiment pod pláštíkem multikulturalismu. Jde jim především o tu část Evropy, která je ještě postižena minimálně. Dokladem je i vysílání ČT, které se může propagandistickou snahou přetrhnout. Podle záběrů, které ČT poskytuje například z řeckého tábora v Idomeni, bychom se mohli domnívat, že většinu ilegálů tvoří malé děti. Přitom podle německé policie 72 % tvoří mladí muži. Tedy naaranžované záběry, podvod a propaganda ze strany média placeného z našich peněz. 

Ilegálové se tam násilím pokusili vniknout na území Makedonie, což je hrubé porušení zákonů EU i kterékoli normálně fungující země či právního státu. Kupodivu to nikdo z EU ani z Řecka neřeší ráznými postihy. Stejně tak nikdo neřeší činnost občanů EU, takzvaných či samozvaných aktivistů, kteří ilegály k takové činnosti písemně nabádají. Návodné jednání k trestnému činu je zcela evidentní. Ten byl navíc spáchán. Tři ilegálové se při nedávném pokusu o násilné překročení řeky z Řecka do Makedonie utopili. Utopili se proto, že je někdo nabádal ke konání trestného činu! Nikdo nestíhá iniciátory ani pachatele! 

Jak může mít někdo z vedení EU drzost požadovat po občanech, aby ctili a dodržovali nějaké zákony, jestliže v případě ilegálů a těch, kteří je podporují, se tak neděje? V Německu mohou beztrestně i krást. Proč by tedy nemohl beztrestně krást kdokoli z nás? Proč máme podporovat solární zlodějny? Proč bychom měli realizovat nápady kdejakého psychotika z Bruselu a přijímat nějaké cizince odmítající žít civilizovaným životem? Zákony a jejich prosazování vytvořily civilizovanou Evropu jako vůdčí světadíl. Ale ty současné dělají pravý opak a Evropu se snaží zlikvidovat etnicky i ekonomicky. 

Martina Konvičku označují v médiích mnozí politici, neziskovkáři a služebníci cizích zájmů za extremistu a chtějí ho kriminalizovat na základě jakéhosi ukecnutí na Facebooku, jakých se kdekdo může dopustit kdekoli a kdykoli v běžném hovoru. Stačilo by si poslechnout mnohého řidiče v hustém provozu. Kolik z nich by muselo končit v kriminále za svoje názory a výhrůžky jiným řidičům, pokud by se jim měřilo stejně jako Martinu Konvičkovi? Můžeme mluvit o ostudném totalitním politickém výběrovém zneužívání zákonů. 

Propagandisté islamizace Evropy oprášili u nás argument, že Češi jsou jakousi evropskou raritou ve svém odporu k islamizaci. Ovšem totéž vykládají Slovákům, Polákům, Maďarům i dalším. Všichni, kdo nechtějí podporovat islamizaci a stát se otroky, jsou pro sluhy cizích zájmů v českých médiích raritou. Přitom s muslimy nechce žít nikdo. Všude si vynucují speciální postavení a ústupky. Začíná to surovým týráním zvířat při porážkách halal na kebab a končí tím, že muslimští kluci ve švýcarských (!) školách nemusí podávat ruku učitelce. Z toho vyplývá, že muslimové nemohou studovat ani v civilizované evropské škole. Jak potom mají být civilizovaní? A prý my jsme raritou. 

K zločinným nápadům na násilné přidělování ilegálů do zemí, které je nezvaly, se již vyjadřoval kdekdo. Takovou možnost odmítl i ministr vnitra. Negativně reagoval i premiér, jenže ten je schopen v Bruselu udělat pravý opak a vrátit se s výmluvami a islámskou propagandou. Přitom se snaží zachránit rozpadající se ČSSD sliby o zvyšování platů ve státní správě. Měl je zvýšit již dávno stejně jako důchody. 

Můžeme říci, že úroveň důchodů, přesněji životní úroveň důchodců je zásadním faktorem ukazujícím civilizační úroveň země. Jenže u nás peníze na slušné důchody nejsou, protože se stamiliony, spíše miliardy stěhují do kapes neziskovkářů a aktivistů prosazujících cizí zájmy. Další se připravují pro ilegály. 

Co na to říká ministr financí předvádějící se dost neobratně v televizi jako obyčejný člověk s lopatou sloních exkrementů a rádoby vtipnými řečmi o smradu v prasečáku? Opravdu mu věříte, že se baví kydáním hnoje či kejdy? Proč s tím nezačal v neslavném Čapím hnízdě? Nastoupí jako další stájníci před televizní kamery za firmu ANO Stropnický, Telička, Jourová, Komárek nebo Pelikán, kteří jinak v životě o fyzickou práci nezavadili? Nebo je to jen další komedie pro důvěřivé nemyslící hlupáky jako doplněk přehlídky slibů a keců? Abychom nakonec nezjistili, že to je jediný pozitivní čin firmy ANO. A co nám předvedou v dalším díle předvolební komedie? Zasévání geneticky modifikovaných obilovin a konzumaci produktů z tohoto amerického svinstva s reklamními úsměvy? 

Rovněž ČSSD přesně podle předpokladu a dlouhodobě zavedené praxe na občany po většinu volebního období kašle a poté přijde s velkými sliby. Důchodcům „těžce vybojuje“ 40 korun a zároveň se zvýší ceny vody a připravuje se zvyšování cen elektřiny na pomoc solární zlodějně. Dělají to tak pokaždé před blížícími se volbami. Ukázkové pohrdání občany, kterým ve své arogantní nadutosti říkají v parlamentu bahno. Nestačil jsem se divit a podobnou zkušenost nemám sám. Takže, vážené občanské bahno, nezapomeňte volit přátele Bruselu, Merkelové a islamizace ze zavedených stran, které se označují za demokratické. 

Z hlediska dalšího bruselského pokusu o islamizaci existuje pouze jedno řešení. Odmítnout jakékoli přerozdělování. Kdo si je pozval, ať si je nechá. Jasnou odpovědí byla symbolická víkendová blokáda hranic. 

Naše země nikoho nezvala, stejně jako řada dalších. Když si ilegály pozvala Merkelová, případně slouhové cizích zájmů v Bruselu, ať si je živí doma a za svoje. Je to stejné jako u našich aktivistů a neziskovkářů. Kolik z nich by si vzalo ilegála domů a živilo ho ze svého? Samozřejmě nikdo, protože pro ně je to jen dobrý kšeft umožňující parazitování na státu bez smysluplné práce a za královské platy. Nezáleží jim na spoluobčanech, ani na budoucnosti. Špinavý sobecký kšeft neziskovkářů plný lží a pokrytectví a také různých kriminálníků s cizím neštěstím. Ale platit bychom to měli všichni a se všemi bezpečnostními a sociálními dopady do budoucna. 

Z hlediska jakýchkoli snah o nějaké dobrovolné či povinné přijímání či dokonce začleňování ilegálů do civilizované společnosti je třeba říci kategorické ne! Je třeba prosazovat zrušení Lisabonské smlouvy, programu EuroMed a dalších nesmyslných dohod v rámci EU a OSN, které ohrožují evropské obyvatelstvo, případně odmítnout jejich plnění! Když nemusí dodržovat evropské zákony ilegálové a neziskovkáři, proč bychom my měli dodržovat všelijaké humanitární dohody a výmysly odporující logice i bezpečnostní a ekonomické realitě? Nejsme tu od toho, abychom se starali o celý svět! 

Otázkou je smysluplnost existence takové EU, která nedodržuje ani vlastní zákony a škodí vlastním občanům. K čemu je nám dobrá? Platíme víc, než dostáváme, a jsme v pozici vysávané kolonie. I z toho, že máme třetinové platy a ještě nižší důchody v porovnání s Německem, může Merkelová a spol. živit svoje ilegály. 

Pokud se chceme ubránit islamizaci, ale také jaderné válce s Ruskem a koloniální transatlantické smlouvě TTIP v zájmu USA, nezapomínejte předávat pravdivé informace druhým. Někteří starší spoluobčané nemají internet a jsou obětí propagandy z ČT a dalších médií. Až nastane čas, nezapomínejte vzít osud do vlastních rukou a volit takové politiky a strany, které vidí v první řadě povinnost odvíjející se od jejich poslaneckého či jiného slibu a nebojí se mediálních štvanic placených z ciziny. Politiky a strany, kteří chrání vlast, národ, rodinu a další civilizační hodnoty, říkají od počátku pravdu a nehrají jen aktuální komedii s cílem zachránit si hlasy nemyslících voličů. 

Existují obavy, že v případě nepřijetí těchto návrhů by mohlo ,,vybouchnout" Řecko, popřípadě i Itálie, a sice pod návalem imigrantů. Je opravdu fér obětovat tyto dvě hraniční země? Stejně tak... Jak se Vám dívá na obrazy zoufalých uprchlíků, kteří vyhrožují, že se oběsí, pokud nebudou vpuštěni do Evropy?

Můžeme konstatovat, že Řecko a Itálie jsou jedna velká komedie. Dokázaly by se bez problémů postarat o sebe samy, pokud by to jejich politici chtěli. Itálie má 175 000 vojáků, 105 000 policistů a 60 000 celníků s moderní výzbrojí, Řecko má 137 000 vojáků, odpovídající počet policistů a celníků. Je zde také nezanedbatelný počet záložáků. Obě země jsou navíc členy NATO a mohou v případě napadení žádat o vojenskou pomoc podle slavného článku 5, který nám různí „experti“ neustále omílají v ČT jako základ naší bezpečnosti. 

Jestliže se přes hranice valí milion ilegálů, je to jednoznačné napadení, a to především Tureckem, které je posílá! Takže, jaké je to s článkem 5 v praxi, aktuálně vidíme! NATO se ukázalo jako nefunkční spolek zaměřený pouze na plnění amerických zájmů. Řecko má navíc smluvně danou povinnost chránit hranici EU. Evidentně ji neplní. K čemu je ta záplava placených uniformovaných profesionálů, jestliže nedělají, co jim velí služební přísaha? Mají přece bránit svoji zem i s použitím zbraní! K čemu je jinak mají? Za co berou plat? Schengen a FRONTEX, co to je? 

Můžeme diskutovat o tom, zda je či není možné chránit všechny řecké ostrovy, které obepínají pobřeží Turecka. Nicméně ty větší lze chránit zcela jistě s tím, že nejmenší je naopak možné evakuovat. Část z ostrůvků je neobydlených. Ostatně na ty ilegálové netáhnou. Hrnou se tam, kde mohou parazitovat na druhých. V Turecku je přece nikdo neohrožuje. Na větších ostrovech by stačilo k odražení invaze jedno odhodlané pěší družstvo s tím, že posily, které by zahnaly početnější nájezdníky zpět do moře, by přivezly vrtulníky. K tomu ozbrojit občany. Stačí vzpomenout na doby, kdy Řekové hrdinně bojovali proti německým nacistům a italským fašistům. Stačil by jeden či dva odražené nájezdy a nikdo by nepřiplul. 

Mezi ostrovy by měly patrolovat lodě. Jen Řecko má 42 lodí, které mohou střílet, a k tomu 10 ponorek. K zastavení ilegálů by ostatně stačilo vyzbrojit kdejakou výletní loď či remorkér několika vojáky s pěchotními zbraněmi. Britové dokázali v roce 1941 evakuovat pod německou palbou v rámci operace Dynamo svůj poražený expediční sbor z Evropy pomocí rybářských člunů, jachet, výletních parníků a dalších směšných plavidel. 

Itálie má 51 nasaditelných vojenských lodí. A co dělají italští námořníci? Vozí ilegály od břehů Libye do Evropy. Takže Řecko a Itálii nikdo neobětuje, ony se obětují samy. Kdyby tyto země bojovaly za evropskou civilizaci, nikoli jakési nedefinované bruselské hodnoty, našlo by se v Evropě určitě dostatek dobrovolníků, kteří by jim rádi vyrazili na pomoc bránit civilizaci stejně jako v době válek proti Turecku na Balkáně. 

Politici Řecka a Itálie páchají sebevraždu a zároveň zradu a vraždu vlastních i dalších národů tím, že brání svým vojákům, policistům a celníkům plnit jejich povinnost. Za tento zločin porušení poslaneckého slibu, který jim ukládá chránit vlastní občany, nenese odpovědnost nikdo jiný než oni! Nelze se vyhnout podezření, že řecká ekonomická krize posilovaná především ze strany Německa byla vyvolána záměrně s cílem oslabení Evropy před islámskou invazí. 

Německá tajná služba sklíčeně přiznala, že podcenila riziko Islámského státu, zejména jeho schopnost vpašovávat mezi uprchlíky své militanty. Stejně tak se objevují informace, že v uprchlických táborech v Německu operují ,,náboráři" radikálních islamistů. Jak postupovat?

Práci německé tajné služby mohu těžko hodnotit. Před listopadem 1989 to byla jedna z nespolehlivějších tajných služeb. Obávám se, že německé vlády se za posledních 25 let podepsaly na svých tajných službách stejně jako na armádě a policii. Pokud se tam místo odborné práce ideologicky blbne na politickou objednávku, nelze se divit. Pokud se tam pracuje kvalitně, a politici to přezírají, je tajná služba zbytečná. To je stejné jako s armádou, kterou řídí herec a velí jí protekční ženich, oba s vřelým vztahem k cizím zájmům. Ryba vždy a všude smrdí od hlavy. 

Náprava je možná pouze vyhnáním politiků, kteří postrádají čest a vlastenectví a slouží cizím zájmům, o odbornosti nemluvě. Je otázka, kdy se Němci probudí, odhodí dlouhodobě pěstovaný syndrom viny a začnou se chovat jako myslící vlastenci a voliči. První kroky jsou slibné, ale zlo podporované ze zahraničí se bude držet zuby nehty. Němci si budou muset zvolit svoji budoucnost. U nás je to podobné. 

Server Idnes.cz přinesl rozhovor s iráckým křesťanem, který popisoval, že v posledních letech se zvyšuje brutalita muslimů vůči jeho menšině, která drží významné pozemky a majetky. Vyhánění a vyvražďování prý v žádném případě není doménou Islámského státu. Jakým způsobem můžeme irácký křesťanům pomoci, i v této době poznamenané pachutí z toho, že iráčtí křesťanští uprchlíci ,,uprchli" do Německa?

Je cosi shnilého v zemích křesťanských. Pomineme-li nekřesťanskou hrabivost některých církví, musíme se optat, kdo je vlastně křesťan? Ten, kdo je na straně historicky křesťanské civilizace, nebo ten, kdo je na straně jejích historicky prověřených nepřátel, muslimů? Obojí totiž není možné. Mnozí křesťané, počínaje svatým otcem, se chovají zcela nepochopitelným způsobem. 

Včera jsem sledoval se zájmem oslavy jubilea monsignora Šrámka. Jen bych připomenul, že jeho působení v londýnské emigraci za války kritizovali nejen komunisté. Ale docela by mne zajímalo, jak by se katolík Šrámek díval na současnou islámskou invazi? Byl by na straně vlastenců jako v Londýně za války, nebo na straně německé totality reprezentované křesťanskou soudružkou a komunistickou politickou (nikoli vědeckou) pracovnicí Merkelovou? 

V Africe dochází ke genocidě a násilnému obracení na islám již desítky let. Je to provázeno brutálními vraždami a hromadným znásilňováním křesťanského obyvatelstva muslimy. Co proti tomu udělaly země EU a NATO, vesměs historicky křesťanské? Současné muslimské Turecko ostře směřující k salafismu a podporující islámský terorismus za civilizovaný stát považovat nelze, přestože je členskou zemí NATO a tlačí se s americkou a saúdskou pomocí do Evropy. Evropské země neudělaly na podporu křesťanů v Africe prakticky nic stejně jako USA, kde se křesťanstvím hlasitě ohání kdekdo, včetně současného prezidenta považovaného za tajného muslima. Ale americké pokrytectví je všeobecně známé, takže pravdu bychom tam hledali stejně marně jako ve vysílání ČT. 

Jak se USA a EU postavily ke genocidě křesťanských Srbů muslimy v Bosně a Kosovu? Pomáhali islámským teroristům z UCK včetně příslušníků Al-Káidy, kteří dnes vládnou v Kosovu, jež bude na věčné časy ekonomicky parazitovat na EU. Vyrobili veskrze prolhaný mýtus o genocidě muslimů ve Srebrenici a ještě s jeho pomocí odsuzují lidi, kteří bojovali za svoji vlast. Bombardovaly křesťanské Srby a podporovaly obchodníky s lidskými orgány unesených křesťanských civilistů. I podle statistik OSN bylo na Balkáně nejvíc zavražděných a vyhnaných Srbů. Vše, co se tam dělo, silně připomíná zločinnou mnichovskou dohodu a snahu o genocidu našeho národa v době druhé světové války. 

Jak se USA a EU postavily k současné genocidě syrských křesťanů páchanou islámskými teroristy, ať již z takzvaného Islámského státu, nebo dalších teroristických organizací, a rovněž tureckou armádou? Zločin syrských křesťanů je v tom, že bojují na straně civilizace a prezidenta Asada proti islámským teroristům podporovaným z Turecka a Saúdské Arábie. Proto se mezi žadateli o azyl prakticky nevyskytují. Bojují totiž statečně o svoji zemi a svoje rodiny. A něco takového přece nemohou evropští a američtí „křesťané“ podporovat. 

V praxi jsem zažil zájem USA a EU o křesťany v době svojí zvláštní mise v Iráku 2003–2004. Velení našeho kontingentu se stýkalo s křesťany z Basry a snažilo se jim pomáhat. V době vlády Saddáma Husajna žili bez větších problémů. Po vítězství americké demokracie a pod vládou okupační správy CPA vedené americkým úředníkem Paulem Bremerem zesílil útlak křesťanů. Všichni z Basry postupně odešli do zahraničí nebo do Kurdistánu. Naši důstojníci na tuto situaci opakovaně a bez efektu upozorňovali kdekoho. Zájem o irácké křesťany ze strany našich křesťanů a neziskovkářů se objevil po více než deseti letech, až v situaci, kdy se na něm dá vydělat! 

Osobně jsem pro pomoc pronásledovaným křesťanům v islámských zemích. Ovšem to, co spáchali neziskovkáři pod záštitou Jana Rumla, moje nadšení výrazně ochladilo. Pokud se humanita ve prospěch křesťanů bere jen jako kšeft, lze ji považovat za zcela zbytečnou komedii a zlodějnu. Podle mého názoru by se mělo ve prospěch křesťanů v Africe i jinde zasáhnout vojensky, včetně možnosti rozdělení států. Ať si každý žije podle své víry. Jenže to je proti úchylným představám multikulturalistů, kteří se snaží nutit ke spolužití civilizaci 21. století a agresivní myšlenkový středověk. 

Abyste nebyl označen za nelidu, který posílá ženy a děti zpět do válčící Sýrie, čili podle některých v zásadě do stejné situace, jako kdyby je posílal ,,do plynu" v koncentráku: Kde uprchlíky, jakékoliv, ubytovat? Jejich smrt si přeci nepřejete.

Zde lze odpovědět krátce. Podle německé policie tvoří 72 % ilegálů mladí muži. Pravděpodobně jich bude i víc. Dále jsou zde starší muži v nejasném počtu. Ženy s dětmi představují nanejvýš čtvrtinu ilegálů mířících do Evropy. Z toho je s bídou polovina ze Sýrie, tedy maximálně kolem 12 % všech ilegálů. Ty mohou bez problémů ubytovat jejich muslimští bratří v Saúdské Arábii, Turecku i jiných islámských zemích. Do Evropy by vůbec neměly přijít. Pokud ano, zvládla by jejich ubytování bez problémů i Merkelová. S nimi by bylo možno převzít i nebojeschopné staříky a invalidy. Jednalo by se maximálně o 20 % ilegálů. 

Ostatek, tedy muži od 17 do 65 let by měli povinnost vrátit se domů, ať se jedná o Sýrii, Afghánistán nebo Irák, nastoupit do armády či jiných složek a bojovat proti islámskému terorismu. I mimo bojové jednotky je plno práce. Je třeba budovat opevnění, zajišťovat logistiku, udržovat komunikace, pomáhat raněným a civilnímu obyvatelstvu. Třeba i beze zbraně. Práce v týlu pomáhá bojovníkům na frontě. 

Zbabělci, zrádci, kriminálníci a sociální paraziti si nezaslouží žádnou pomoc, jen pohrdání! Ostatně už to, že přišli bez žen, mluví samo za sebe. Klidně je nechali k použití nepřátelům. Zato na evropské ženy si troufají. Takovým přístupem nás opravdu multikulturně obohatí. Aspoň podle pražské primátorky honící kromě prosazování multikulturalismu politické body komediálním kydáním hnoje před kamerami společně s majitelem firmy ANO, který se nedávno chlubil svými kontakty v USA. A to se nezmínil o všech. 

Možná by muslimští „hrdinové“ měli v Evropě povinně nosit muslimské ženské šaty, jen bez zakrytého obličeje. Ale to bychom se asi dotkli kurdských žen, které statečně bojují proti zlu. Jsou statečnější než většina z těch 72 % ilegálů. (Jen dodávám, že Kurdové jsou civilizovanější muslimové a v Sýrii nebyli dlouhodobě pronásledováni na rozdíl od Turecka, Iráku a Íránu.) Takže pro tu většinu ilegálů lze doporučit spíše oděv s výrazným nápisem zbabělec. To jsou ti multikulturní hřebci manželky ministra obrany! A něco takového se nám snaží EU vnucovat cestou nějakých kvót. Kdyby ten milion zbabělců vyrazil do boje, bylo by dávno po Islámském státu a „uprchlickém“ problému v Evropě. O islámských teroristech a jejich příznivcích není třeba se rozepisovat! Ti mají aspoň odvahu za svoji formu islámu bojovat. 

Kdyby takto jednali za druhé světové války Evropané, vládli by v Evropě dnes nacisté a leckterý uřvaný aktivista či neziskovkář bojující proti Rusku a Číně by se ani nenarodil. Po válce bude v Sýrii i jinde dobrá každá ruka k napravení škod vyvolaných islámským terorismem. Není třeba se válet jako nezvaný host za cizí peníze v Evropě. Jenže proč ne, když to někdo nabízí? 

K těm plynovým komorám lze uvést následující. Plynové komory používali němečtí nacisté, kteří měli k islámu nadstandardně dobrý vztah, a vraždili Židy a křesťany, hlavní historické cíle muslimského teroru. Nacismus a salafistický islám, který se svým právem šaría ovládá většinu západních muslimů, jsou si velmi podobné. Bojové chemické látky používali v Sýrii islámští teroristé a pocházely ze Saúdské Arábie. Vedly k nenávistné kampani USA a EU proti vládě prezidenta Asada. Syrská armáda svoje zásoby těchto zbraní zlikvidovala se zahraniční pomocí. Saúdská Arábie nikoli a teroristé z Islámského státu je vyrábějí. Ta menšina ilegálů pocházející ze Sýrie jsou stoupenci islámských teroristů všeho druhu, případně členové jejich klanů a rodin podporovaných Tureckem a Saúdskou Arábií. Tvoří krytí přísunu islámských teroristů a salafistických radikálů do Evropy. Po návratu do Turecka, které je posílá do Evropy a ještě si za to nechává platit, by jim žádné nebezpečí nehrozilo. 

Chcete prosazovat svoji vlast a zájmy svého národa? Nebo podporovat multikulturní obohacení naší země zbabělci a násilníky jako kšeft pro aktivisty a neziskovkáře v cizích službách? Berte svůj osud do vlastních rukou ve volbách. Je to čtvrthodinka pro civilizovanou budoucnost. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: red

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

15:00 „Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – Po návštěvě premiéra Petra Fialy v Bílém domě se z řad jeho podpo…