Petr Hampl: EU schvaluje nové opatření, kterým zaplní naši zemi islamisty. Tiše, zatímco tady se debatuje o Babišovi. Náš režim se vyčerpal, je třeba změna

01.11.2017 9:44 | Zprávy

ROZHOVOR „Zatímco v českých zemích se debatuje o nové vládě, na evropské úrovni probíhá rychlé schvalování nového opatření, které umožní Evropské komisi naplnit české země islámskými radikály bez jakýchkoliv kvót. Kolonista získá evropský azyl a příslib pravidelných dávek vyplácených EU, což bude podmíněno tím, že se usadí v zemi, kterou EU určí. Nebudou se tedy schvalovat žádné nové kvóty, nebudou zveřejňována žádná čísla, média budou opakovat mantru o tom, že tu žádní imigranti nejsou,“ varuje sociolog Petr Hampl.

Petr Hampl: EU schvaluje nové opatření, kterým zaplní naši zemi islamisty. Tiše, zatímco tady se debatuje o Babišovi. Náš režim se vyčerpal, je třeba změna
Foto: victorikoli.blogspot.cz
Popisek: Imigranti

Cítíte spokojenost s výsledkem sněmovních voleb? Co vás překvapilo, co vás potěšilo, co vás zklamalo? Zvolil národ „moudře“?

Opět se potvrdilo, že lid rozhoduje moudřeji než elity. Je naprosto jasné, že české země potřebují hlubokou systémovou změnu. Nestačí vyměnit politiky nebo politické strany, potřebujeme jinou ústavu, jiný politický systém, dokonce i jiný ekonomický systém. Je logické, že lidé přisátí na státní a korporátní rozpočty se ho snaží udržet, ale pro naprostou většinu obyvatel začíná být současný režim neúnosný.

Vnímám určité zklamání, že změna nepostupuje dost rychle. V knize, kterou jsem před pár dny dokončil, ukazuji, že v této fázi jsou elity pořád ještě příliš silné. Pořád ještě dokáží zabránit systémové změně. Není možné je porazit ve volbách ani občanskou neposlušností, ani povstáním, ani jinak. Přibývá ale náznaků toho, že vládnoucí elita se vnitřně rozpadá a její síla slábne. Konec konců, zmíněné volby jsou nejlepší ilustrací. Po několika letech masivní propagandy v médiích, vymývání mozků ve školách a cenzurování nesouhlasných názorů se nepodařilo přimět ani čtvrtinu oprávněných voličů, aby přišli k volbám a dali hlas tradičním stranám. Debakl dosavadní politiky, debakl médií.

Je možné označovat dosavadní režim za neúnosný? Ekonomika přece roste, i platy se trochu zvedají...

Zatímco v českých zemích se debatuje o nové vládě, na evropské úrovni probíhá rychlé schvalování nového opatření, které umožní Evropské komisi naplnit české země islámskými radikály bez jakýchkoliv kvót. Kolonista získá evropský azyl a příslib pravidelných dávek vyplácených EU, což bude podmíněno tím, že se usadí v zemi, kterou EU určí. Nebudou se tedy schvalovat žádné nové kvóty, nebudou zveřejňována žádná čísla, média budou opakovat mantru o tom, že tu žádní imigranti nejsou. Připomínám, že ve Velké Británii, Francii, Švédsku a dalších zemích budou muslimové ve většině už během jediné generace. České země se můžou dostat do stejné situace během pár let.

Jsme na to zoufale nepřipravení. Dokážete si představit současné politiky, jak nechávají stavět ploty na hranicích a brání ve vstupu takzvaným uprchlíkům? Vždyť dnešní systém není schopen ani vyžadovat, aby muslimové, kteří už u nás žijí, dodržovali běžné zákony. Prochází jim i takové záležitosti jako zhanobení pravoslavného kostela, soch na Karlově mostě, znásilnění zdravotní sestry, zavádění paralelního právního systému či výzvy k zabíjení Židů.

Ale imigrace je jen vrchol škod, které současný politický systém působí. České podniky kolabují a jsou nahrazovány korporátními montovnami, zhoršuje se úroveň školství, záplava stále nových zákazů a byrokratických nařízení brání normálně žít a podnikat, politické neziskovky jsou stále drzejší, svoboda projevu je stále více oklešťována. Některé politické strany to kritizují, ale žádná v podstatě neví, co s tím. To všechno ukazuje, že je nejvyšší čas na změnu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

16:59 Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA „Tomuhle propagandistickému braku vzpomínky věnovat nebudu,“ říká z…