Štěpán Kotrba: Prymulova blbost, trestal bych jinak. Jestli ho zase vystřídá nějaký nagelovaný civil, bude zle

23.10.2020 12:05

Prymula udělal blbost, ne zradu. “Dal bych mu jako plukovníkovi třicet vostrejch na samotce plus degradaci, ale nestřílel bych ho,” říká ke kauze noční návštěvy restaurace politický analytik Štěpán Kotrba. Žádnou autoritu, ke které by se národ mohl upnout, nevidí. “I svatej na mostě by utekl,” míní.

Štěpán Kotrba: Prymulova blbost, trestal bych jinak. Jestli ho zase vystřídá nějaký nagelovaný civil, bude zle
Foto: Praha TV
Popisek: Štěpán Kotrba jako host pořadu Horké téma

Má Babišova vláda odstoupit? 

Proboha proč?

Nebo ma odejit jen Prymula?

Anketa

Prymula byl přistižen v zavřené restauraci. Má Babišova vláda odstoupit?

17%
83%
hlasovalo: 25799 lidí

Víte, já nejsem příznivcem laciných gest. Dal bych mu jako plukovníkovi třicet vostrejch na samotce plus degradaci o jednu frčku, ale nestřílel bych ho před nastoupenou jednotkou. Je to blbost, ne zrada.

Cítí-li jako ministr vinu, ať odstoupí. Za tu blbost. Přijde-li ale do funkce zase nějaký nagelovaný civil, bude to nás všechny stát hodně. Faltýnka volili lidé už s tím, že papaláš je. A on je. Ale klidně, ať ho Babiš vyhodí z klubu. Víc udělat pro uklidnění rozlíceného davu nemůže. Je logické, že je Babiš vyhodí oba. Pánbůh si je přebere oba.

Kdo by měl nyní uchopit moc?

O jaké moci to mluvíte? Moc je daná volbami. Pravidla nových voleb jsou daná také. Takže znovu už snad posté opakuji. Teď není čas na volby. Teď je čas na hygienická opatření. Volby dopadly tak, jak dopadly, Sněhurka má třicet procent a trpaslíků, kteří si stoupají na špičky, aby dosáhli na pětiprocentní hranici, je hejno.

A jaká opatření by měl učinit, pokud jde o covid-19?

Pokračovat v Prymulově strategii. Jo, ale do hospody o půlnoci nechodit. 

Existuje vůbec v České republice společenská a politická autorita, ke které by se národ mohl upnout? 

Ne, není. I svatej na mostě by tutově utekl.

Jak Češi zareagují?

Covididioti si udělají na státní svátek demonstraci a nechají si rozbít huby od policie. Budou si myslet, že jsou hrdinové, zatím budou mít pouze vytlučený zuby do krvava a dobrej pocit. 

Ostatní občané budou dál nosit roušky, protože jsou soudní a už ví, že nic jiného, než roušky, osobní hygiena a sociální distance nepomáhají. A vy, co sedíte doma a pročítáte internet, myslete mozkem. Nic jiného, než roušky, osobní hygiena a sociální distance do prosince nepomohou. A ani potom. Vánoce budou smutný a jaro jakbysmet. Veselit se budete moci pak. Jinak pohřbíte hromadu svých příbuzných a přátel. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jednou nohou v kriminále. „Fialův hnůj“ už dohnal zemědělce

4:44 Jednou nohou v kriminále. „Fialův hnůj“ už dohnal zemědělce

VIDLÁKŮV TÝDEN Všichni jsme jednou nohou v kriminále a úřady si už došláply na ty zemědělce, kteří v…