Ostrava v sobotu rozsvítí vánoční výzdobu na Prokešově náměstí on-line

28.11.2020 7:35

Stejně jako v minulých letech i letos se v předvečer první adventní neděle rozsvítí vánoční výzdoba na Prokešově náměstí. S ohledem na aktuální platná omezení a nařízení se tak stane pouze on-line.

 Ostrava v sobotu rozsvítí vánoční výzdobu na Prokešově náměstí on-line
Foto: Ostrava.cz
Popisek: Ostrava

Město nepřipravuje letos doprovodný program pro veřejnost, ale Ostravané budou mít možnost sledovat rozsvícení on-line na oficiálním profilu města na Facebooku a YouTube. Přenos začne krátce před 18. hodinou, samotná výzdoba se rozsvítí v 18 hodin.

„Stejně jako každý rok, tak i letos, v předvečer první adventní neděle rozsvítíme vánočně nazdobené Prokešovo náměstí před Novou radnicí, která před několika málo týdny oslavila devadesáté výročí od svého otevření. V tomto roce se, bohužel, nebudeme moci potkat před radnicí osobně. Nicméně věřím, že si lidé tuto událost užijí i takto na dálku. A v rámci on-line přenosu jsme pro ně připravili i malý hudební dárek," říká ostravský primátor Tomáš Macura.

On-line přenos bude možné sledovat ZDE a ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…