Aš: Ašské sklepy počtvrté

08.05.2019 14:52

V sobotu 11. května se uskuteční další ročník Ašských sklepů. Začátek slavností vína a lidové muziky z Moravy je v 16 hodin ve sklepení a na terase KC LaRitma, které je pořadatelem akce.

Aš: Ašské sklepy počtvrté
Foto: wikipedia
Popisek:

Program pokračuje od 19 hodin  koncertem cimbálové muziky Stupava, spojeným s řízenou ochutnávkou vinařství Lahofer, nabídkou specialit na roštu a plzeňského piva Prazdroj.

Odpolední část bude poprvé probíhat také v nově zrekonstruované části sklepa kulturního centra, a je bez vstupného. Představí se vinařství z Čejkovic, Horních Dunajovic, Vrbového, Dobšic, Miroslavi a Dolních Bojanovic. Ochutnat bude tedy možné až 30 vzorků vybraných vín. Pokud některý vzorek zachutná, je možno vystavená vína zakoupit. V rámci akce proběhne i anketa o nejlepší víno Ašských sklepů 2019.

Vstupné na večerní program činí 170 korun, v předprodeji v informačním centru v budově městské knihovny 140 korun.

„Jde již o čtvrtý ročník akce, spojené s ochutnávkou moravských vín malých i větších vinařství. Letos zcela nově i z obce Dolní Bojanovice, odkud je také cimbálová muzika Stupava, už tradiční účastník Ašských sklepů. Jen malá perlička: den před akcí hrají v LaRitmě na svatbě,“ informoval Robert Vyskočil, ředitel KC LaRitma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…