Aš: Pokračuje celková rekonstrukce vozovky a chodníků v ulici Petra Bezruče

02.05.2019 16:59

Stavbu provádí společnost ALGON Praha, která vyhrála výběrové řízení s cenou 24,9 miliónu korun (s DPH 30 miliónů korun). Součástí projektu jsou také úpravy příjezdové cesty a stavba parkoviště u nedalekého domu s pečovatelskou službou v Dlouhé ulici.

Aš: Pokračuje celková rekonstrukce vozovky a chodníků v ulici Petra Bezruče
Foto: wikipedia
Popisek:

V ulici Petra Bezruče se jedná o celkovou rekonstrukci celé skladby komunikace a chodníků, s asfaltovým povrchem na vozovce a dlažbou na chodnících, stavbu opěrné zdi u nově vzniklých kolmých stání, přeložku kanalizace a teplovodního potrubí, nové veřejné osvětlení a sadové úpravy. Součástí zadání je také oprava parkoviště a komunikace v Tylově ulici, kde má přibýt několik dalších parkovacích míst.

Parkoviště u domu s pečovatelskou službou je projektováno pro šest parkovacích stání, z toho jedno stání bude pro vozidla přepravující tělesně postižené. Stavba parkoviště bude znamenat rozšíření stávající příjezdové cesty k domu s pečovatelskou službou, stavbu nové opěrné zdi, vydláždění plochy pro nádoby na odpad, výměnu stávajících laviček za nové, atd.

Stavba, zahájená v polovině března, je rozdělena na několik etap. Nyní se pracuje v části ulice Petra Bezruče, v úseku od křižovatky s Tylovou po křižovatku s ulicí Janáčkovou. Petra Bezruče bude i po rekonstrukci obousměrná. Přiložené fotografie jsou z 30. dubna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…