Aš: Stavba bytů v bývalé škole pokračuje

09.01.2021 18:05

V objektu bývalé střední průmyslové školy textilní v ulici Gustava Geipela probíhají od počátku září loňského roku rekonstrukční práce. Vzniká zde 12 sociálních bytů a kanceláře, včetně dalšího zázemí, pro městskou policii, která se sem přemístí z Hlavní ulice.

Aš: Stavba bytů v bývalé škole pokračuje
Foto: wikipedia
Popisek:

Stavbu provádí společnost RMC STAVBY Cheb, cena díla dle výběrového řízení je 36 990 Kč (bez DPH). Oficiální název projektu je „Rekonverze bývalé SPŠT v Aši – sociální bydlení (blok A)“. Dle smlouvy o dílo je termínem dokončení prací 31. srpen 2021.

Počítá se s postupnou rekonstrukcí všech prostor tohoto rozsáhlého objektu. Rozdělen je proto do čtyř celků. Ve dvou mají vzniknout byty, ve třetím ordinace lékařů a sportovní ubytovna a ve čtvrtém dva nadstandardní mezaninové byty pro lékaře. Budovy jsou prázdné od roku 2002, kdy se sloučila textilní průmyslovka s místním gymnáziem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…