Aš: Studentská ulice dostane nový povrch, dlažební kostky nahradí živice

28.09.2020 8:36

Studentská ulice, která je ve vlastnictví Karlovarského kraje, projde opravou. Investice se ale neuskuteční na podzim tohoto roku, jak bylo původně naplánováno, ale až v roce příštím.

Aš: Studentská ulice dostane nový povrch, dlažební kostky nahradí živice
Foto: wikipedia
Popisek:

„Jedná se o výměnu povrchu ze žulových kostek za asfalt,“ Informoval starosta Aše Dalibor Blažek. „Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje oslovila majitele inženýrských sítí k případným úpravám. Společnost CHEVAK využila této možnosti a začala řešit výměnu svých zařízení. V komunikaci bude pracovat zhruba šest týdnů. Protože přítomnost dvou firem na jednom staveništi by byla problematická, přesunula krajská správa vlastní výměnu povrchu na jaro příštího roku,“ vysvětlil.

„Kraj prostředky převede do rozpočtu příštího roku a tato velká oprava by se měla začít realizovat na jaře, v březnu či dubnu. Z mého pohledu je toto řešení lepší. Jsem opravdu velmi rád, že Studentská se opraví. Sice jsem se obával, aby se přesunem do příštího roku na tuto akci v rozpočtu našly peníze, ale v tuto chvíli příslib mám. Jak už jsem uvedl, toto řešení vítám, je správné,“ tolik starosta Aše Dalibor Blažek k připravované opravě Studentské ulice, kde dlažbu nahradí živice, přičemž do chodníků, které město Aš jako vlastník už dříve v celé délce opravilo, se zasahovat nebude.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…