Bartoška i Hašek jsou srdcem stále v Pardubicích

22.10.2014 7:28

Půl roku po prvním vydání časopisu To jsou Pardubice vydala pardubická radnice druhé číslo. Stejně jako v prvním vydání na jaro a léto má i to aktuální potěšit Pardubáky a zaujmout mimopardubické, že naše město má co nabídnout!

Bartoška i Hašek jsou srdcem stále v Pardubicích
Foto: Archiv
Popisek: Pardubice

„Máme radost, že se první číslo líbilo – rychle mizelo pod rukama a mělo (až nečekaně) mnoho pozitivních ohlasů ze všech stran,“ zhodnotil zájem obyvatel Pardubic i návštěvníků města náměstek primátorky František Brendl. „Zájem lidí i reakce jeho čtenářů svědčí o tom, že vydat image časopis o našem městě byl správný krok. Že občané města si s potěšením přečtou o úspěších zdejších rodáků a dozvědí se zajímavosti o Pardubicích,“ dodal.

Časopis, který prý putuje jako pozdrav z Pardubic od našich občanů po celé Evropě, je pozitivně hodnocen i u zahraničních partnerů města i u cizinců turistů. „Naše zahraniční kolegy zaujme kromě obsahu skvělá grafika a fotografie, oceňují také povedený čtivý překlad. Časopis proto s kolegy doporučujeme také do základních a středních škol do hodin angličtiny,“ dodala vedoucí úseku vnějších vztahů Hana Svobodová.

„V minulém čísle jsme psali o držitelích významných ocenění, Nobelovka za mír a World Press Photo se nerozdávají každý den! Nastavenou laťku chceme udržet a věříme, že články o Jiřím Bartoškovi nebo o pardubickém hokeji očima Dominika Haška Vás zaujmou přinejmenším stejně,“ uvedla Nataša Hradní z tiskového úseku.  „Rádi sobě a potažmo našim spoluobčanům rozšiřujeme obzory, a proto  Vás, které náš časopis těší a aktivně s naším městem žijete, chceme požádat o „dobré tipy“. Napište nám do redakce o sběratelích, chovatelích, umělcích, i o dalších zajímavostech z našeho města, o kterých by zkrátka Pardubice měly vědět,“ doplňuje svou kolegyni Alexandra Tušlová z tiskového úseku pardubického magistrátu.

Časopis To jsou Pardubice je k dostání kromě infocentra také v městském divadle, v Domě hudby, na dostizích či na letišti. Přijít si pro něj můžete také na radnici na Pernštýnské náměstí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pardubice.eu

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…