Benešov: Službu Taxík Maxík je nutné objednat předem

07.02.2019 16:01

Taxík Maxík, který poskytuje přepravu benešovských seniorů a zdravotně postižených, se stal za rok svého fungování vyhledávanou službou. Taxík Maxík, realizovaný Pečovatelskou službou okresu Benešov, doplňuje organizací poskytované sociální služby zaměřené na pomoc a podporu seniorů a zdravotně postižených.

Benešov: Službu Taxík Maxík je nutné objednat předem
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Taxík Maxík je určen pro osoby s trvalým bydlištěm na území města Benešov (včetně osad), jde o osoby starší 65 let nebo které jsou držiteli průkazu ZTP či ZTP/P a mají právo na to, aby spolu s nimi byla přepravena jedna osoba navíc jako doprovod. Přepravní služby jsou poskytovány na území města Benešov v pracovní dny od 7.00 do 18.00 hod. Cena přepravní služby Taxík Maxík je stanovena v jednotné výši a to 25 Kč za 1 jízdu pro 1 osobu (včetně případné čekací doby). Tato cena je hrazena řidiči v hotovosti při výstupu z automobilu. Pokud bude klienta doprovázet další osoba jako doprovod, je tato doprovázející osoba rovněž povinna uhradit výše uvedenou cenu 25 Kč za 1 jízdu. 

Služba Taxík Maxík se poskytuje po předchozím objednání, kdy si zájemci musí jízdu objednat nejméně jeden pracovní den a nejdříve 3 týdny před plánovaným termínem jízdy. Přesto se mnozí zájemci stále s objednávkou na Taxíka Maxíka obracejí těsně před požadovanou jízdou. Organizace se snažila vyhovět požadavkům i takto operativně. Zájem o službu narůstá a již často není možné vyhovět těmto požadavkům „na poslední chvíli“.

Upozorňujeme všechny zájemce o službu na nutnost objednávání termínu přepravy v dostatečném předstihu, případně připravení jiného možného času pro případ nedostupnosti požadovaného termínu.

Klienti si mohou přepravní službu Taxík Maxík objednat telefonicky na tel. čísle 734 574 663 v pracovní dny od 8.00 do 17.00 hod. V rámci objednávky přepravní služby Taxík Maxík klient uvede jméno a příjmení, údaj o svém věku nebo o tom, že je držitelem průkazu ZTP či ZTP/P, místo, den a hodinu, kdy má být automobil přistaven a cíl, do kterého chce být klient pomocí služby přepraven + případný doprovod.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…