Beroun: Nové spořitelní bankomaty nejsou přístupné pro vozíčkáře

05.06.2022 19:03 | Tisková zpráva

Na konci května byly v Berouně v České spořitelně na adrese Politických vězňů 1940 měněny bankomaty. Mapovací tým BMB - Beroun město bez bariér zjistil, že jsou nepřístupné pro klienty na invalidním vozíčku.

Beroun: Nové spořitelní bankomaty nejsou přístupné pro vozíčkáře
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

„Zástupce České spořitelny pan Radek Vorlíček nás požádal, abychom se pokusili tuto informaci šířit a handicapovaní občané Berouna a okolí tak byli informování," uvedl za mapovací tým Pavel Kurušta.

Klientům s tělesným postižením pohybující se na invalidním vozíku nabízí Česká spořitelna bezplatný výběr i vklad na pokladně v pobočce Politických vězňů 1940, Beroun. Nejbližší přístupný bankomat České spořitelny je v prodejně Penny Market na adrese Švermova 1547, Beroun.

Na zpřístupnění bankomatu pro takto handicapované klienty se v nejbližších týdnech bude pracovat a hledat řešení ve spolupráci se zaměstnanci České spořitelny a.s. a mapovacího týmu BMB- Beroun město bez bariér.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

20:27 Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

Úsporu elektrické energie až o 90 % přinese městu Litoměřice projekt „Obnova soustavy veřejného osvě…