Beroun: Pojďme společně uklidit město

06.03.2020 6:32

Při příležitosti oslav Dne Země se opět uskuteční akce "Ukliďme Beroun", tentokrát v termínu 3. a 4. dubna. Zapojit se budou moci opět školy i široká veřejnost.

Beroun: Pojďme společně uklidit město
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Pro ně budou připravené pytle, jejichž svoz zajistí společnost AVE. Je potřeba se ale včas nahlásit na Městský úřad v Berouně.

Tato akce začíná být v Berouně tradicí a mezi obyvateli má velký ohlas. Poprvé odbor životního prostředí berounské radnice zorganizoval dobrovolný úklid města u příležitosti Dne Země v roce 2017 a každým rokem zájem stoupá. Například v minulém roce se do akce zapojilo téměř 600 dobrovolníků, vedle jednotlivců to byly opět základní a střední školy i zájmové a neziskové organizace.

Městskému úřadu, odboru životního prostředí, referentovi Lence Hadáčkové je potřeba nahlásit do 20. 3. název organizace, lokalitu (místo), kterou chcete uklidit, počet účastníků, počet pytlů, kolik budete potřebovat na úklid a kontakt (telefon, email) na organizátora úklidu. Odbor životního prostředí  na základě sdělených údajů vydá pytle ve dnech 1. 4.(8:00 – 17:00) a 2. 4. (8:00 – 14:00)  na Městském úřadě, odboru životního prostředí v kanceláři B206, 1.patro,  (Hadáčková) a sdělí místo pro shromáždění naplněných pytlů pro odvoz. Bližší informace získáte na tel. 311 654 275.

Před zahájením a po ukončení úklidu provedete fotodokumentaci lokality úklidu, kterou zašlete Městskému úřadu, odboru životního prostředí na email: odpad@muberoun.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

13:37 Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

Jednou z letošních investic do školských zařízení v Aši budou stavební úpravy hygienických zařízení …