Beroun: Stavební úpravy v letním kině

25.05.2022 9:15 | Tisková zpráva

Návštěvníci letního kina se mohou těšit nejen na skvělé filmy, které si vychutnají pod širým nebem, ale také na lepší komfort.

Beroun: Stavební úpravy v letním kině
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Již v minulém roce investovalo město zhruba 1,3 milionu do kompletní rekonstrukce elektroinstalace, kamerového systému a připojení na pult centrální ochrany, datových rozvodů a v neposlední řadě do rekonstrukce dámských toalet. 

Anketa

Vadí vám, že Babiš místo jednání sněmovny objížděl Moravu s obytňákem?

hlasovalo: 16229 lidí

V letošním roce stavební činnost v letním kině pokračuje. Mimo jiné se zmodernizovaly tentokrát pánské toalety, dále se diváci mohou těšit na nové venkovní LED osvětlení včetně nouzového světla. Návštěvníci určitě s povděkem přijmou i rekonstrukci povrchu hlediště. V tomto případě se jedná o plochu 500 m2. Celková letošním investovaná částka do letního kina se pohybuje kolem 1,7 milionu korun a stavební práce by měly skončit na do konce června.

Věříme, že se návštěvníkům kina budou nové stavební úpravy líbit a ještě lépe si tak vychutnají příjemné chvíle v letním kině. A ještě jedna zajímavost závěrem. Již za několik týdnů budete moci v galerii Pěší zóna obdivovat novou výstavu, tentokrát práce studentů architektury. Jejich zadáním bylo vypracovat návrhy přemostění Berounky v blízkosti Alkazaru a také návrh modernizace letního kina. Určitě jejich nápady stojí za zhlédnutí.  Více se o výstavě dočtete v červencovém vydání Radničního listu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…