Blansko: Část parkoviště u výškové budovy získá nový povrch

01.12.2017 21:16

V pondělí 4. prosince začnou práce spojené s částečnou rekonstrukcí povrchu parkoviště ve spodní části Wanklova náměstí v Blansku.

Blansko: Část parkoviště u výškové budovy získá nový povrch
Foto: Blansko.cz
Popisek: Blansko

Rekonstruována bude přibližně polovina stávající parkovací plochy. Po dobu stavebních prací zde bude omezen prostor pro parkování. Hotovo má být 15. prosince.

Stavební práce za zhruba půl milionu korun město provede v části parkoviště v blízkosti kruhového objezdu. Povrch aktuálně místy zcela chybí. V rámci rekonstrukce se doplní chybějící konstrukční plochy, v části rekonstruované plochy bude rovněž položena nová zámková dlažba s prvky pro odvodnění. Zbytek pak pokryje nový asfaltový koberec.

Zhotovitelem jsou v tomto případě Inženýrské stavby Brno. Pokud nenastane výrazná změna počasí, parkoviště by mělo řidičům znovu sloužit bez omezení v polovině prosince.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…