Boskovice: Centrum polytechnické výchovy a vzdělávání bylo dokončeno

20.07.2019 11:14

V pátek 19. 7. 2019 proběhlo kolaudační řízení Centra polytechnické výchovy a vzdělávání, které bylo postaveno při Základní škole Boskovice, pracoviště Slovákova.

Boskovice: Centrum polytechnické výchovy a vzdělávání bylo dokončeno
Foto: regionboskovicko.cz
Popisek: Boskovice

V centru jsou vybudovány čtyři nové vnitřní odborné učebny (učebna techniky a technologií, učebna dřevovýroby, kovovýroby a elektrovýroby, učebna drobných ručních řemesel, přírodovědná učebna), dále venkovní přírodovědná učebna (amfiteátr), biotop, sociální zařízení, sklady, kabinet. Učebny bude škola využívat pro výuku pracovních činností, fyziky, přírodopisu, předmětu Člověk a jeho svět a jiných předmětů. Vzniklo také 15 nových parkovacích stání a 1 stání ZTP. V průběhu prázdnin budou dodány herní prvky a venkovní mobiliář. Centrum bude v provozu od září 2019. Slavnostní otevření se bude konat začátkem září. Na stavbu centra byla poskytnuta dotace z Integrovaného regionálního operačního programu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…