Boskovice: Novinky z lázní

15.09.2018 19:03

Během letní odstávky v Městských lázních v Boskovicích došlo nejenom k rekonstrukci relaxační části. Letní uzavření objektu bylo využito Službami Boskovice k dalším vylepšením.

Boskovice: Novinky z lázní
Foto: regionboskovicko.cz
Popisek: Boskovice

Kolem plaveckého i rekreačního bazénu byly vyměněny přelivové žlábky za nové. Ochozy obou bazénů byly opatřeny protiskluzovým nátěrem. Další novinkou jsou ždímačky na plavky, které jsou návštěvníkům k dispozici v pánských i dámských šatnách.

Samotná rekonstrukce relaxační části obsahovala její prostorové zvětšení a rozšíření o další komponenty v profesionální kvalitě. Nyní je k dispozici vířivka pro 7 osob, finská sauna až pro 10 osob, infrasauna pro 3 osoby. Nově jsou součástí relaxační části sprcha, obsahující i chrlič s s ledovou vodou, a parní sauna až pro 12 osob ,do které se dají přidávat vonné esence. Starší parní sauna, která není součástí relaxační části, zůstává pro návštěvníky lázní k dispozici nadále bez příplatku. Mořská koupel ( solná kabina) pak za poplatek pro 1 osobu 45 Kč nebo pro 2 osoby za 60 Kč za 15 minut provozu. Za využití relaxační části je příplatek 3 Kč za minutu po zaplacení základního vstupného, nebo druhou možností je zakoupení hodinové vstupenky v hodnotě 160 Kč, kdy není časově omezen pobyt v relaxační části. Celkové náklady Služeb Boskovice na rekonstrukci činily cca 2,7 mil. Kč bez DPH. Město Boskovice poskytlo investiční příspěvek ve výši 2,5 mil.Kč a 200 tisíc bylo hrazeno z dotace z Jihomoravského kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…