Břeclav: InfoPoint usnadní mladým lidem kontakt s Evropou

16.05.2018 21:22

Ve čtvrtek 10. května byl v prostorách studovny a hudebního oddělení Městské knihovny Břeclav za přítomnosti představitelů města Břeclavi slavnostně zahájen provoz InfoPointu pro mládež.

Břeclav: InfoPoint usnadní mladým lidem kontakt s Evropou
Foto: breclav.org
Popisek: Pohled na Břeclav

Jeho provozovatelem je Evropské centrum mládeže Břeclav. InfoPoint pro mládež bude mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytovat informace a konzultace především z oblasti vzdělávacích projektů Erasmus+. K dispozici budou také tištěné publikace a letáky. Provozní doba InfoPointu je každé úterý a čtvrtek od 15 do 18 hod.

Evropské centrum mládeže Břeclav je nezisková nevládní organizace založený mladými lidmi pro mladé lidi v roce 2007. Hlavním cílem je informování o Evropské unii a jejích vzdělávacích programech, podpora seberealizace a osobního rozvoje mladých lidí prostřednictvím evropských vzdělávacích programů, rozvoj neformálního vzdělávání, mezikulturního dialogu, mezinárodní spolupráce a aktivní občanské společnosti.
Bližší informace najdou zájemci ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

16:14 Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

Jihlava oslavila Den Země. I přes nepříliš hezké počasí přišly na Masarykovo náměstí stovky návštěvn…