Břeclav: Město plánuje nový objekt pro parkování

02.11.2020 7:35

Objekt pro parkování má vzniknout nedaleko nádraží na křižovatce ulic Slovácká a Stromořadní a v první etapě by měl mít optimální kapacitu zhruba 152 parkovacích míst.

Břeclav: Město plánuje nový objekt pro parkování
Foto: breclav.org
Popisek: Pohled na Břeclav

Předmětem vyhlášené soutěže je řešení veřejného prostranství s víceúrovňovým parkováním na uvedeném místě a cena veřejné zakázky je přes tři milióny korun. Objekt bude řešen v maximální možné míře jako energeticky soběstačný. Veřejná soutěž na architektonické řešení prostranství kolem parkovacího domu bude ukončena na konci října a hodnotit ji bude odborná komise České komory architektů.

Víceúrovňové parkování bude konstrukčně řešeno jako modulová stavba. V první etapě se bude objekt skládat z přízemí, 1. podlaží a pojízdné střechy. Ve druhé etapě by měl návrh řešení umožňovat nadstavbu o jedno podlaží s celkovou kapacitou asi 228 parkovacích míst.

Více ZDE a ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…