Břeclav: Modré pruhy usnadní orientaci při parkování

17.04.2021 21:17

Určitě jste si už všimli nových modrých pruhů u některých parkovacích ploch v Břeclavi (např. ul. Jungmannova, Čechova, Za bankou a další). Nátěr modrých pruhů se bude v celém městě provádět průběžně společně s blokovým čištěním.

Břeclav: Modré pruhy usnadní orientaci při parkování
Foto: breclav.org
Popisek: Pohled na Břeclav

„Obdobně jako v jiných českých městech a v zahraničí budou modré pruhy v Břeclavi sloužit lidem pro lepší orientaci ohledně parkování v případě, že by přehlédli svislé dopravní značení,“ vysvětlil břeclavský starosta Svatopluk Pěček. Modré pruhy označují tzv. rezidentní parkování.

Bez omezení mohou v modré zóně parkovat pouze lidé s platnou parkovací kartou. Ostatní parkující se musí orientovat podle informací na svislém dopravním značení, které je na příslušném parkovišti umístěno.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

16:14 Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

Jihlava oslavila Den Země. I přes nepříliš hezké počasí přišly na Masarykovo náměstí stovky návštěvn…